şalvarlı et

bi şalvarlızede daha bizde köftelik kıymalarından dertliyiz cigerde dahil

evet cnm ben bahcelievler subesinden almıstım ama nette baktım her subesinden sikayet var

ne olursa olsun ,ister çok gösterişli bir et market ,isterse sıradan bir kasap ,asla hazır kıyma almayın ,gözünüze kestirdiğiniz güzel ,canlı ,kırmızı bir etten gözünüzün önünde çektirin ve makinadan ilk çıkan bir avuç kıymayı koydurmayın içine ,o makinede kalmış olan et parçası oluyor ,sonradan gelen et sizin seçtiğiniz oluyor buna da çok dikkat edin..

kızlar amcam tarım koy ıslerınde veterıner yanlıs hatırlamıyorsam şalvarlı ettı yada şalvarlı bır baska marka.. bunun sahibi star tvde dını yayın yapan nihat hatipoğlu varya oymus..

Bende maltepe şalvarlı ete çok yakınım. Bir arkadaşım hemen karşısında ki dairede oturuyormuş önceden ve cep telefonuyla yaptığı çekimleri göstermişti bana. Etler yerlerde millet ayaklarıyla basıyor,itmeye çalışıyor vs. Eşim mangallık tavuk almak için çok ısrar etti ancak mümkün değil güvenmiyorum. Et kasaptan alınmalı doğru ama kasaplarda çok pahalı. En mantıklısı vejeteryan olmak mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…