şalvarlı et

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
arkadaslar bikaç defa karsılasdıgım adı duyulmus bir yerin rezilliğinden bahsetmek istyorum sizeki bizim gibi paranızla mağdur olmayın diye
evimize yakın bir yerde şalvarlı et var camekanlarındaki büyük puntolarla yazılmıs sunda indirim var bunda indirim var yazıları hep dikkatimizi çekiodu fakat heryerden et alınmaz düşüncesi kafama yerleşmişti helede ucuz et asla taki kullanım belgelerini görene kadar ki böyle rezil bir yere nasıl belge verilmiş orasıda meşru gelelim yaşadıgım olaya 1 hafta önce eşim eve gelirken ciğer almıstı paketi açar açmaz iğrenç bir koku tuvalette buldum kendimi lmaz: eşime götür göster dedim yorgun oldugu için gitmedi neyse olabilir dedik gözden kaçmıstır dedik uzatmadık çünkü belgeleri ! vardı ya neyse dün eve gelirken köftelik kıyma almak için uğradık orada hazır köfteler ( paketli olanlardan deil kendi yapımları ) vardı ama ben 1 kilo köftelik kıyma aldım paketlemeyin koklamak istiyorum dedim bu arada burnum tıkanmıs koku alamıyorum eşime koklatacaktım o arada eşim sosları gösterdi onlara bakayım derken bi baktım paket elime uzatıldı neyse acmayayım dedim eve geldik eşim ben yaparım köfteleri dedi mutfaga gecti bi ara gelip bu kokuyor sanki dedi ama ben alamadım kokuyu soğan fln kokuodur o kadarda olmaz herhalde dedim ama bayagı kokuodu eşimin söyledigine göre kalsın sabah bende bakayım dedim ve sabah dolabı bi açtım iğrenç bi koku kaplamıs hemen poşeti elime aldıgım gibi gönderdim eşimi elinde 1 kilo yeni kıymayla geldi bahaneleri baska arkadas karıstırmıs etleri atacagı yere buraya koymus kusura bakmayın fln filan neyse gelen eti hemen actım tabi görseniz kıpkırmızı taze bıcakla bi ayırdım içi simsiyah neredeyse kurtlanmıs et inanamadım ya resmen bizi kandırmıslar dısını yeni etle sarıp vermişler hemen tlf actım elimden geldigi heryere şikayet edeceğimi belirterek kapattım bu arada eşim sabaha kadar karın ağrısından uyuyamadı sadece 1 tane küçük köfte pişirip tadına bakmıstı
siz siz olun asla şalvarlı etten et almayın asla

katılıyorum etleri ucuz ama berbat acayip yağlı birşey bir daha tavuk bile almadım düşün yani

bizim bir tanıdık da epey oluyor ama bunu söyleyeli. şalvarlıdan köftelik kıyma aldığını ve resmen küspeye benzediğini acayip koktuğunu söylemişti.arkadaşlar et marketten alınmaz aslında. ama işte bazen cazip geliyor. fiyatı ya da dükkanın gösterişli olmasından dolayı cazip geliyor. en iyisi kasaptan almak eti. herkesin güvendiği bir kasabı olması şart

evet kızlar aklmız basımıza geldi artık asla koklamadan almam etten nefret eder oldum onların yüzünden

evet bilindik marka diye kanmamak lazım bende inanmıstım ama asla bidaha

evet arkadaşım benim kızkardeşimde kıyma almıştı eşi kokuyo demesine rağmen bizim fazla koku alamadığı için yapmış bi güzel köfteyi ama sonra zehirlendiler şimdi iyiler allaha şükür işn kötü yani bildikleri heryere şikayet ettiler ama şimdiye kadarda hiç kapatılmadıorası bir sürüde şubesi var değilmi neyse biz almıyoruz artık en azından sağol canıım paylaştığın için...

ciddenmi ya
ama bende görüyorum hep dolu oluyor
hele ramazanda kuyruk ouyor nerdeyse
benim gördüğüm ana caddede yalnız
bu kadar kalabalıkta bayat et olması ilginç
daha önce başka bir adla işletilirken bende birkaç kere et almıştım o zaman etleri çok güzeldi
sonra el değiştirdi bir kere aldım ııh pek beğenmeim
bir dahada et almadım
gerçi şimdi çok yerden aldığımda aynı kötü tadı alıyorum fazla küsbe kullanmaktan etlerin tadını tamamen bozdular maalesef

canım keske etin tadını alamasak adamlar resmen kurtlanmıs simsiyah eti koymuslar üzerini kırmızı etle kaplamıslar acmamla tuvalete kosmam bir oldu nereye nasıl şikayet edilir bilmiorum valla buraya yazayım görün istedim

3 defa olan bişi ve bska arkadaslrda yasamıs eşim bi daha burdan asla bişi almam deyip çıkmıs kasiyer fln gülüomus arkasından terbiyesizler

ben de skiden alıyodum eti gayet iyiydi
sonra acaip bozdular fiatlar iyice düştü falan
neyse bi gün bi tanıdık dediki eniştem orada kasaplık yapıyodu işibıraktı etler çok kötüymüş dedi
şimdi başka yerde çalışıyo ddi
ondan sonra kapısından geçmedim:umursamaz:

okudum netten herkes şikayetci şalvarlı etten hatta et ürünleri yazınca direk şalvarlı çıkıyor insan sağlıgıyla bu kadar oynanmaz

etiyle ilgili bi problemle karsılaştıkmı bilmiyorum..o işlerle annem ilgeliniyo..ama bi kere basımızdan söle bişey gecmişti..bizim eve maltepedeki subesi yakındır..bi gün annemle beraber gittik..annem 2 ayrı kıyma aldı biri yarım kilo diğeri bi kilo falandı..birini annaneme alacagı için ayrı paket yapılmasını istedi..ama ordaki personel birkiloluk kıymanın etiketini yarım kiloluk kıymaya basmış ve yarım kiloluk kıymanın etiketinide diğer etiketin üzerine basmıştı..kasaya gidince bakıldıki bir kiloluk kıymanın etiketi yok..ve etiketler diğer kıymada üstüste..ordaki adam anneme etiketleri değiştirmekle suclamıştı..gözüm döndü resmen..sen ne demeye calışıyosun diye..baya söylendim..cnm annem ya kıyamam sinirden kartının şifresini unuttu..ama adam resmen hırsız demey getrdi..yani kısaca ben personelinide sevmedim..ama ne zaman önünden gecsem doludur o da ayrı..

evet bende ne zaman gecsem tıklım tıklım ama nette okudum yayla subesindeki personelden herkes şikayetci ve bende o iğrenç köftelik kıymayı buradan almıstım eşim çıkarken bidaha almam buradan bişi demiş gülmüşler arkasından

allah allah çokta iyi gibi görünüyor yaa
ay valla nerden alışveriş edeceğimizi şaşırdık
et konusu cok hassas zaten.
alışveriş yapanlarda farkına varmıyorlarmı hala gidiyorlar

bilmiyorum valla bende artık güvenemiyorum hiçbiyere ama nette ne kadar şikayet edilecek yer varsa baktım et ve et ürünleri diyince bitek şalvarlı cıkıo demekki herkes şikayetci

sucuk, tavuk, kıyma, hele ne olduğu belirsiz hazır köfteleri
hepsi ete benzeyen tuhafımsı şeyler
şalvarlı deyince etten nefret edesim geliyor
şikayet filan da etmedik hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…