Tatlı Tarifi Şam Tatlısı (beyaz sut sponsorlugunda)

neden gergin oldugun anlasildi bebekimolsun ya yazik yesin accik buyukluk sende kalsin

İzne gelmiştide canım 10 gün falan beraberdik bugün gitti geri ondan bunalımdayımTam alışmıştım geldi yine düzenimi bozdu onsuzluğa alışmaya çalıştıım için kızıyorum
Açtım yemek sepetini Şam tatlısı yapan yer varmı diye bakıyorum

ayol napsin cocuk gelse neden geldin deriz gelmese de gelmiyosun derizbos ver 2 ay kalmis sk biraz daha disini
bu arada sam tatlisi baya bi satis yapacak anlasilanbos ver hazirini kendin yap cok kolay

ayol napsin cocuk gelse neden geldin deriz gelmese de gelmiyosun derizbos ver 2 ay kalmis sk biraz daha disini
bu arada sam tatlisi baya bi satis yapacak anlasilanbos ver hazirini kendin yap cok kolay

Geyiğe çevirdim topiğiniSaol canım doyumsuzum işte
Ah fırınım olsa hiç durmamEllerine sağlık tekrardan canım sunumunda çok hoş gözüküyor

Geyiğe çevirdim topiğiniSaol canım doyumsuzum işte
Ah fırınım olsa hiç durmamEllerine sağlık tekrardan canım sunumunda çok hoş gözüküyor

olsun canimo zaman simdilik sen de tencerede kek yapgoogle de arat cok guzel oluyor firindakinden cok daha iyi
ayrica tesekkur ederim

Son düzenleme:
azerinnn,

süpersinnnnnnnnnnn ama ben mahfoluyorum tarifleri gördükçe

Yarışamada başarılar dilerim sana da

azerinnn,

süpersinnnnnnnnnnn ama ben mahfoluyorum tarifleri gördükçe

Yarışamada başarılar dilerim sana da
Çok teşekkür ederim Mune ablakeşke burda olsanız da bir dilim ikram ede bilsem sizeya da 2 dilim ee koskoca formu idare ediyorsunuz biraz torpil geçe bilirim size
ellerine saglik azerinimm revani gibi galiba bu degilmi :26:

Teşekkür ederim twimevet canım revaniye benziyo ama arası cevizli

ellerine sağlık canım
şam tatlısıyla revani başka şeyler mi oluyor biz ailecek revaniyi severiz ve çok sık yaparız bu tarife benziyor:44:
yrışmada başarılar

ellerine sağlık canım
şam tatlısıyla revani başka şeyler mi oluyor biz ailecek revaniyi severiz ve çok sık yaparız bu tarife benziyor:44:
yrışmada başarılar

tesekkur ederim canim
ben ilk defa tv de gormustum sam tatlisi tarifini vermislerdi sonra arattim google de yaptim cok begendim
ama hic revani yemedim twi soyledikten sonra baktim evet sanirim ayni tek fark sam tatlisnin arasinda ceviz oluyor

Merhaba, içindeki cevizler ve özellikle sunum, insanı alıp götürüyor. Yine çok güzel bir şey yapmışsınız. İçinde sevgi ve emek barındıran her bir şey ayrı güzel oluyor zaten. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Ayrıca, (sanırım pek çok arkadaş benimle aynı fikirdedir) sizin bu yarışmalarda hem katılımınız, hem paylaşımlarınız hem de yorumlarınız ayrı bir güzellik ve çok çok hoş gerçekten. Tekrar ellerinize sağlık ve devamı da gelsin ki diğer katılımcı arkadaşlardan da sizden de öğreneceğimiz tariflerle bizim de bu anlamdaki bilgilerimiz ve sunumlarımız zenginleşsin.

cok tesekkur ederimsizin yorumlariniz gercekten beni cok mutlu ediyorinsallah mumkun oldugu kadar katilmaya calisicagim

guzel gozukuyor tesekkurler

Ben bu tarifi denerimm

ellerine sağlık hemşerim
deneyenlerin yorumlarını takip edeceğim
bende şam tatlısı yapıyorum ama benim tarifte tahin var

Ellerine sağlık canım.
tesekkur ederim kizlar
bunu kesin denicem canımm çok pratik ve lezzetli gözüküyor...bi sorum olucak tadı tarçın ağırlıklı mı oluyor?

canim tarcinin miktariyla alakali fazla eklersen tadi daha cok hissedersin tabiistersen koymaya da bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…