Tatlı Tarifi Şam Tatlısı (beyaz sut sponsorlugunda)

26 santime denesem olur mu sence?? (borcam)
bir de 26 santimlik tart kalıbım var. çok kabarmıyorsa ona da yapabilirim. ne dersin???

26 santime denesem olur mu sence?? (borcam)
bir de 26 santimlik tart kalıbım var. çok kabarmıyorsa ona da yapabilirim. ne dersin???

yok cok kabarmiyo borcam da yapa bilirsin
tart kalibinda hic denemedim o da olu herhalde:26:
ama sen istersen 4 bardak irmik yerine 3 bardak kullan yogurt da 1 bardak tadinda bi degisiklik olmicaktir emin ol
bi de kivami ne cok sivi ne cok kati olacak soyle soyliyim kek hamurundan biraz daha kati olmasi gerek
eger kivami cok kati olursa su ekleye bilrsin

gördüm, gördüm vatana millete hayırlı olsun, valla billa gördüm

ellerine sağlık tekrardan canım. sunum çok romantik olmuş.
bol şans

Azerinim eve gelince gördüm resimleri şimdi ellerine sağlık valla yaparım ben bunu nasıl bir tepsiye yayıyorsun bunu canımm borcam olur muu..Başarılar dilerimm..

teşekkür eder, başarılar dilerim

azerinnnn ellerine sağlıkk...müthiş bir sunumm..tatlılar bölümü çok çetin geçecek anlaşılan..
her biriniz ayrı güzel döktürmüşsünüz..başarılar diliyorum şimdiden, güzel tariflerinin devamını daa

Ellerine saglik bebegimher kategoriye katildin dimi sen valla helal olsun.ben inaniyorum bir gun kazanacaksin en cok yarisan yarismaci odulu bile verilebilinir sana

Ellerine saglik bebegimher kategoriye katildin dimi sen valla helal olsun.ben inaniyorum bir gun kazanacaksin en cok yarisan yarismaci odulu bile verilebilinir sana

yok Lisa bacim et kategorisinde yoktumona da yapıp resimlemistim ama tarifimi pek o kategoriye uygun bulamadığım için eklemedimdün de salatayı yapıp resimledim
Bu arada teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…