- 4 Ekim 2012
- 16.987
- 33.520
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
26 santime denesem olur mu sence?? (borcam)
bir de 26 santimlik tart kalıbım var. çok kabarmıyorsa ona da yapabilirim. ne dersin???
gördüm, gördümvatana millete hayırlı olsun, valla billa gördüm
ellerine sağlık tekrardan canım. sunum çok romantik olmuş.
bol şans
Azerinim eve gelince gördüm resimleri şimdi ellerine sağlık valla yaparım ben bunu nasıl bir tepsiye yayıyorsun bunu canımm borcam olur muu..Başarılar dilerimm..
ellerinize sağlık özellikle sunuma bayıldım
başarılar diliyorum
rica ederim. Sunumunuz da en az sizin kadar şirin olmuşcok tesekkur ederim canim
rica ederim. Sunumunuz da en az sizin kadar şirin olmuşmaşallah
yok cok kabarmiyo borcam da yapa bilirsin
tart kalibinda hic denemedim o da olu herhalde:26:
ama sen istersen 4 bardak irmik yerine 3 bardak kullan yogurt da 1 bardak tadinda bi degisiklik olmicaktir emin ol
bi de kivami ne cok sivi ne cok kati olacak soyle soyliyim kek hamurundan biraz daha kati olmasi gerek
eger kivami cok kati olursa su ekleye bilrsin
teşekkür eder, başarılar dilerim
azerinnnn ellerine sağlıkk...müthiş bir sunumm..tatlılar bölümü çok çetin geçecek anlaşılan..
her biriniz ayrı güzel döktürmüşsünüz..başarılar diliyorum şimdiden, güzel tariflerinin devamını daa
Ellerine saglik bebegimher kategoriye katildin dimi sen valla helal olsun.ben inaniyorum bir gun kazanacaksin en cok yarisan yarismaci odulu bile verilebilinir sana
Çok güzel gözüküyorTamda şu anda hepsini yiyebilirim Ellerine sağlık kargolama varmı
tesekkur ederim canimkargo var hem de kk ya ozel kargo ucreti benden
Tamam hemen ıspartaya istiyorum Çok canım çekti şu bunalım halimle patlayana kadar yiebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?