geçen hafta kayınvalidemler kendilerine mangal yapmak için balık alacaklarmış eşime dedim bizede kızartmalık balık alsınlar tamam dedi...söylemiş almışlar ben yoktum eşim aradı annemler almış ordan alırsın bizim balıkları diye okey dedim...eve dönünce uğradım anne bizim balıkları verde ben kızartayım eşim gelmeden anca yetişir dedim...mutfakta al dedi bende gittim baktım ayrı ayrı poşetlerde ama aynı balıktan var hangisi bizim dedim kayınvalidede şu senin diğerini enişten bıraktı(görümcemin kocası oluyo enişte)nasıl olsa senin ev kokacak al bunlarıda kızart dedi:bbo:alıp balıkları kafasına atacaktım ama o an kayınvalidemlerde eşimin çok sevdiğim bi teyzesi vardı misafir sırf onun hatırına aldım balıkları çıktım...tam ben görümcemlerinkini kızarttım eşim geldi babamlar ne çok balık almış bize ya dedi...bende bunlar ablanın balıkları kocası bırakmış annen yolladı aşağıya in ablan gelmiştir ver balıkları bide söle çamaşırları varsa onuda yollasın yıkayayım dedim...eşimin o anki suratını anlatamam okadar tuhaf olduki o lafın üzerine aşağıya indi bi süre gelmedi artık ne dediyse görümceme bir süredir bana oturmaya bile gelmiyolardelikafadulden
geçen hafta kayınvalidemler kendilerine mangal yapmak için balık alacaklarmış eşime dedim bizede kızartmalık balık alsınlar tamam dedi...söylemiş almışlar ben yoktum eşim aradı annemler almış ordan alırsın bizim balıkları diye okey dedim...eve dönünce uğradım anne bizim balıkları verde ben kızartayım eşim gelmeden anca yetişir dedim...mutfakta al dedi bende gittim baktım ayrı ayrı poşetlerde ama aynı balıktan var hangisi bizim dedim kayınvalidede şu senin diğerini enişten bıraktı(görümcemin kocası oluyo enişte)nasıl olsa senin ev kokacak al bunlarıda kızart dedi:bbo:alıp balıkları kafasına atacaktım ama o an kayınvalidemlerde eşimin çok sevdiğim bi teyzesi vardı misafir sırf onun hatırına aldım balıkları çıktım...tam ben görümcemlerinkini kızarttım eşim geldi babamlar ne çok balık almış bize ya dedi...bende bunlar ablanın balıkları kocası bırakmış annen yolladı aşağıya in ablan gelmiştir ver balıkları bide söle çamaşırları varsa onuda yollasın yıkayayım dedim...eşimin o anki suratını anlatamam okadar tuhaf olduki o lafın üzerine aşağıya indi bi süre gelmedi artık ne dediyse görümceme bir süredir bana oturmaya bile gelmiyolardelikafadulden
çok iyi yapmışsınız. abla balık kızartamıyor galiba.
az yesinde bir uşak tutsun kendine....yada kızartırken bir aspiratör alsın, camlarıda açsın.
evet canım savundu bende onun için mutlu oldum ya...ama yapılan hareket ne kadar saçma görümcemin evi kokmasın diye bana senin evin kokacak nasılsa dio allam ya gülsemmi ağlasammı deliler sarmış dört bir yanımı:bbo:ama şunu unutmamak lazım bende eşime o lafı sokmasaydım benim kocacım çok iyi niyetlidir sağolsun annesine ver ben kızartayım uğraşmayın siz dediğimi falan sanırdı :roflol:
Canım densiz görümcene benden selam söyle
Annem gibi bi piknik tüpü alsın balkonda kızartsın
Balkon kapısını da kapatınca hiç koku olmuyor
Tecrübeyle sabittir
öyle bi yazmışsınızki sanki bütün yemeklerini siz yapıyor gibisiniz...
Kırk yılda bir balık kızartmışsınız ne varki bunda, kaynananızın söyleme tarzı hoş değil belki ama ortada çokta abartılacak bişey olduğunu düşünmüyorum...
medeni durumunda bekar yazıyor evli falan değilsin yani:)))evlen. bi çoluk çocuğa karış evin bütün işi gücü başında olsun çoğunlukla geceleri yorgunluktan sırt ağrısı ile uyu bide üzerine seni kullanmaya çalışan bi görümcen olsun bakalım gocunmuyormusun yoksa o balıklarla beraber görümcenidemi yemeğe çalışıyorsun görüceksina.s.öptm seni canım yinede yorumun için sağolakannehir ne varkiii ben kızartırdım...
gocunmazdım daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?