Sama sapan birey ite...

totomel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
153
1
0
İstanbul
geçen hafta kayınvalidemler kendilerine mangal yapmak için balık alacaklarmış eşime dedim bizede kızartmalık balık alsınlar tamam dedi...söylemiş almışlar ben yoktum eşim aradı annemler almış ordan alırsın bizim balıkları diye okey dedim...eve dönünce uğradım anne bizim balıkları verde ben kızartayım eşim gelmeden anca yetişir dedim...mutfakta al dedi bende gittim baktım ayrı ayrı poşetlerde ama aynı balıktan var hangisi bizim dedim kayınvalidede şu senin diğerini enişten bıraktı(görümcemin kocası oluyo enişte)nasıl olsa senin ev kokacak al bunlarıda kızart dedi:bbo:alıp balıkları kafasına atacaktım ama o an kayınvalidemlerde eşimin çok sevdiğim bi teyzesi vardı misafir sırf onun hatırına aldım balıkları çıktım...tam ben görümcemlerinkini kızarttım eşim geldi babamlar ne çok balık almış bize ya dedi...bende bunlar ablanın balıkları kocası bırakmış annen yolladı aşağıya in ablan gelmiştir ver balıkları bide söle çamaşırları varsa onuda yollasın yıkayayım dedim...eşimin o anki suratını anlatamam okadar tuhaf olduki o lafın üzerine aşağıya indi bi süre gelmedi artık ne dediyse görümceme bir süredir bana oturmaya bile gelmiyolardelikafadulden

eşin seni savunmuş işte ne güzelkaydirigubbakcemile5

genelde burda daha farklı şeyler okuyoruz:hulya:

evet canım savundu bende onun için mutlu oldum ya...ama yapılan hareket ne kadar saçma görümcemin evi kokmasın diye bana senin evin kokacak nasılsa dio allam ya gülsemmi ağlasammı deliler sarmış dört bir yanımı:bbo:ama şunu unutmamak lazım bende eşime o lafı sokmasaydım benim kocacım çok iyi niyetlidir sağolsun annesine ver ben kızartayım uğraşmayın siz dediğimi falan sanırdı :roflol:

çok iyi yapmışsınız. abla balık kızartamıyor galiba.
az yesinde bir uşak tutsun kendine....yada kızartırken bir aspiratör alsın, camlarıda açsın.

Canım densiz görümcene benden selam söyle
Annem gibi bi piknik tüpü alsın balkonda kızartsın
Balkon kapısını da kapatınca hiç koku olmuyor
Tecrübeyle sabittir

süper demişin tebrik ederim:lepi:

Eşine de helal olsun..

Karısının lafıyla hemen gidip ablasına anasına laf söyleyecek erkek çok azdır..

Demek ki adamın iyi yola getirmişsin.

Kayınvalidenin de söyleme tarzı komik ve sinir bozuzu evet haklısın..

Sen de benim gibi yap, evde balık kızartmayı yasakla...Böylelikle bir daha kimse seni balık kızartma konusunda kullanamaz..
Ben hiç kızartmadım kızartmam da. yaparsam fırında yaparım..

çok iyi yapmışsınız. abla balık kızartamıyor galiba.
az yesinde bir uşak tutsun kendine....yada kızartırken bir aspiratör alsın, camlarıda açsın.

ahahaha öldürdün beni yaa:roflol:yok anam abla kızarmaz canı evde yemek istediğinde kaynanam bi uşak bulur ona olmadı eşine söyler balıkçıda kızartılır o balıklar eve öyle gelir:)))yalan söylemiyorum valla öle çocuğuna doğum günü yapar böreği çöreği millete yaptırır kaynanam alıştırmış sağolsun ama artık bana yapamıyor bu son olaydan sonra yüzüne dedim.. ben evde artık balık kızartmıyorum kimin canı isterse alsın bi küçük tüp aşağıda garaj var kapalı bizim orda kızartsın ben her balık kızarttığımda bütün evin perdelerini yıkıyorum uğraşamam valla dedim...bi tuhaf oldu alışık değil tabii haspam laf yemeye

eşine tebrikler....
sana da uygun yerde uygun tepki için....

Son düzenleme:

Canım densiz görümcene benden selam söyle
Annem gibi bi piknik tüpü alsın balkonda kızartsın
Balkon kapısını da kapatınca hiç koku olmuyor
Tecrübeyle sabittir

:roflol::roflol::roflol:

öyle bi yazmışsınızki sanki bütün yemeklerini siz yapıyor gibisiniz...
Kırk yılda bir balık kızartmışsınız ne varki bunda, kaynananızın söyleme tarzı hoş değil belki ama ortada çokta abartılacak bişey olduğunu düşünmüyorum...

tebrikleriniz için teşekkür ederim ben dertlerimle baş etmeyi öğrendim artık:lepi:şimdi neti kapamam lazım kızım ağlıyor yorumlarınızı daha onra okumaya devam edicem öptm

kırk yılda bir değil gülüm bunlar hep böle içindeki bilir malesef yüz verdim ben çok zamanında ses çıkarmadım evi dağılmasın diye haftanın 4-5 günü bende yedi 2-3 yıl boyunca çocukların resim derslerini bile bende yaptırıyodu boya lekesi olmasın eşyaları diye ahhh ahhh çeken bilir neyse kırk yılda bir olsa başım üstüne misafiri,yedirip içirmeyi çok severim ama arsız insanı aslaaaa:umursamaz:

görümcem yok ama ilerde ben görümce olcam inşallah, hiç düşünemiyorum valla geline benim balıkları kızart diyeceğimi, kadına ne ayol benim balıklarımdankaydirigubbakcemile3

iyi etmişsin valla eşin de çok iyi etmiş.

görümceninki evse seninki de ev oh ne ala yanına salata falan da mı ister miymiş acaba

çok kızdım :dilcikar:

Balık baştan kokarmış :sinifsinif:
O kaynanaya balığın kellesini,görümceye kılçıklarını yollasaydın,kalanını da afiyetle mideye:lepi:
Ama iyi yapmışsın,eşinin adaleti de hoş doğrusuvereliniortak

ya kızlar ben ne dersem dıyım (guzellıklede olsa kavgaylada olsa) esıme aılesıne karsı tavır almasını saglayamıyorum. bu sebple ben hem arada kalıyorum hemde kızsamda kussemde pek kımsenın umurunda olmuyor. kayınvalıdem le aram suan ıcın cok ıyı ama kaynım ve eltım ben kızdıkca hız umursamaz hale gelıyorlar cunku esım asla onlara laf soylemez ben kusmus olsamda o onalrı arar,gorusunce tatlıtalı konusurlar. bana taktık verın o zaman . totomel nasıl yapıyorsun.

akannehir ne varkiii ben kızartırdım...

gocunmazdım daa
medeni durumunda bekar yazıyor evli falan değilsin yani:)))evlen. bi çoluk çocuğa karış evin bütün işi gücü başında olsun çoğunlukla geceleri yorgunluktan sırt ağrısı ile uyu bide üzerine seni kullanmaya çalışan bi görümcen olsun bakalım gocunmuyormusun yoksa o balıklarla beraber görümcenidemi yemeğe çalışıyorsun görüceksina.s.öptm seni canım yinede yorumun için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…