Canım densiz görümcene benden selam söyle
Annem gibi bi piknik tüpü alsın balkonda kızartsın
Balkon kapısını da kapatınca hiç koku olmuyor
Tecrübeyle sabittir
Evet yaa benim de canım çektii
Kıızzz elin değmişken (hazır evinde kokmuşken) accukda bize kızartsaydın yaw kaydirigubbakcemile
Ağzına sağlık çok iyi demişsin eşine de bravoo :roflol:
geçen hafta kayınvalidemler kendilerine mangal yapmak için balık alacaklarmış eşime dedim bizede kızartmalık balık alsınlar tamam dedi...söylemiş almışlar ben yoktum eşim aradı annemler almış ordan alırsın bizim balıkları diye okey dedim...eve dönünce uğradım anne bizim balıkları verde ben kızartayım eşim gelmeden anca yetişir dedim...mutfakta al dedi bende gittim baktım ayrı ayrı poşetlerde ama aynı balıktan var hangisi bizim dedim kayınvalidede şu senin diğerini enişten bıraktı(görümcemin kocası oluyo enişte)nasıl olsa senin ev kokacak al bunlarıda kızart dedi:bbo:alıp balıkları kafasına atacaktım ama o an kayınvalidemlerde eşimin çok sevdiğim bi teyzesi vardı misafir sırf onun hatırına aldım balıkları çıktım...tam ben görümcemlerinkini kızarttım eşim geldi babamlar ne çok balık almış bize ya dedi...bende bunlar ablanın balıkları kocası bırakmış annen yolladı aşağıya in ablan gelmiştir ver balıkları bide söle çamaşırları varsa onuda yollasın yıkayayım dedim...eşimin o anki suratını anlatamam okadar tuhaf olduki o lafın üzerine aşağıya indi bi süre gelmedi artık ne dediyse görümceme bir süredir bana oturmaya bile gelmiyolardelikafadulden
Aaahhh ahhhh keske benimde bir yengem olsaydida söyle yemeklerimi yapsaydi.
Ilk önce bende ne olacak kizartiver diyecektimki, görümce bu isi aliskanlik haline getirmis demek, öyle olmaz tabiki.
Ama anlayamadigim, ben olsam baliklarini evine birakir kendisinin kizartmasini isterdim üstelik benim baliklarida verir, madem kizartacaksin bir zahmet benimkileride hallet derdim.
Keske öyle yapsaydin cok güzel olurdu valla....:)))
yanlış anlaşılma oldu galiba görümcem başka yerde oturuyo kocası kayınvalideye getirmiş oda bana verdi(kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz)yani balıkları kaynanama ayıklatmış kaynanamda kızartayım diye bana verdi görümcem balıkları ilk kez pişmiş olarak gördü o gün kadın ayıklamamış bile direk bizim oraya yollatmış kocasıyla görümcemin evi bize minübüsle 4 durak mesafede kocası balıkçıdan alıp direk buraya getirmiş delikafadulden
yanlış anlaşılma oldu galiba görümcem başka yerde oturuyo kocası kayınvalideye getirmiş oda bana verdi(kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz)yani balıkları kaynanama ayıklatmış kaynanamda kızartayım diye bana verdi görümcem balıkları ilk kez pişmiş olarak gördü o gün kadın ayıklamamış bile direk bizim oraya yollatmış kocasıyla görümcemin evi bize minübüsle 4 durak mesafede kocası balıkçıdan alıp direk buraya getirmiş delikafadulden
biliyorsun ki görümcenin annesi üzerinde sözü geçer, o sebeple güzel bir hareket yapmış gelin kızımız.hihoyyyt
ben asla yapamazdım
ya son mesajları yeni gördüm bazı arkadaşların canı balık çekmişkaydirigubbakcemile3bazı mesajlarada çok güldüm espriler süper tüm yorumlarınız için teşekkürler canlarım birara balık yemeye bekliyorum hepinizi ama kızartmam haaaadelikafadulden
ben olsam en baştan eşime babama söyle de balıkları fazla alsın biz de orda yiyelim derdim artık kızartma ya da mangal bahtına ne çıkarsa böylece hem hazır ayıklanmış pişmiş balık yerdim hem de evim kokmazdı bi de görümcemin balığıyla uğraşmazdım. kayınvalideme yardım ederdim o kadar
Eşine de helal olsun..
Karısının lafıyla hemen gidip ablasına anasına laf söyleyecek erkek çok azdır..
Demek ki adamın iyi yola getirmişsin.
Kayınvalidenin de söyleme tarzı komik ve sinir bozuzu evet haklısın..
Sen de benim gibi yap, evde balık kızartmayı yasakla...Böylelikle bir daha kimse seni balık kızartma konusunda kullanamaz..
Ben hiç kızartmadım kızartmam da. yaparsam fırında yaparım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?