• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sama sapan birey ite...

ya bişeyi farkettimde balıkalrı siz almmaışsınız kayınvaldeye aldırtmışsınız
iyilikler karşılıklıdır ha kayınvaldenin balıklarını pişirmişisniz ha görümcenizin
size yapılan iyiliğin karşılığını vermişsiniz
katılıyorum oda sizin yiyeceğiniz balığı almış burda pişirmekde sizedüşer birazcık ayrıca ne varki bunda kayınvalideniz 2 yerde ayrı ayrı düzen kurulacağına bizimkinide sen kızartıver demiş anladıgım kadarıyla sizde bu durumda kendi evinize çıkmayıp kayınvalidenizin evinde kızartsaydınız böylece sizin eviniz kokmazdı...

Son düzenleme:
valla size şaşırdım kaldım. ne olmuş yapıldıysa. kayınvalidem ya da görümcem ne zaman balık kızartsa ben buzluktan balıklarımı alır doğruca onlara giderim. balıklarımı kızartırım. hatta görümcem ve kayınvalidem tel açar haber verirler. balığı çok severim diye her yemeğe gidişimde bana balık yaparlar. evim koktu diyende olmadı. bi tek görümcem ayıklamaktan nefret eder ben onunkileri de ayıklarım. ikimizde çalışıypruz üstelik onun iki çocuğu var. hiç birimizin aklına öyle şeyler gelmiyor. hele birde eşime diycem eşim ailesiyle yüz göz olucak benim yüzümden, utancımdan ölürdüm heralde. beni kırmışlarsa kendim söylerim. böyle yaptınız ben üzüldüm diye. oğlundan ya da abisinden azar işiten insan konumuna asla sokmam onları.

kaynanam her hafta pazara gelir buraya balık alır bana da uğrar ,kızart da yiyelim der ,bende amaaann anne git evde kızart ben balık yapmıyorum derim ,o da aman sende ,bi ağız tadıyla balık yapamadım şu evde der ,gider evinde yapar :))
sende iyi yapmışsın ..

hata kimde?ben olsam derdim ki ayyy annecigim hiç vaktim yok daha evi sürürücem ancak bizimkini kızartabilirm vallahi der,balıklarımı alır evime giderdim ve afiyetle yerdim ohhhh..

ahahaha öldürdün beni yaa:roflol:yok anam abla kızarmaz canı evde yemek istediğinde kaynanam bi uşak bulur ona olmadı eşine söyler balıkçıda kızartılır o balıklar eve öyle gelir:)))yalan söylemiyorum valla öle çocuğuna doğum günü yapar böreği çöreği millete yaptırır kaynanam alıştırmış sağolsun ama artık bana yapamıyor bu son olaydan sonra yüzüne dedim.. ben evde artık balık kızartmıyorum kimin canı isterse alsın bi küçük tüp aşağıda garaj var kapalı bizim orda kızartsın ben her balık kızarttığımda bütün evin perdelerini yıkıyorum uğraşamam valla dedim...bi tuhaf oldu alışık değil tabii haspam laf yemeye:delphin:

benimde yengem yapiyor bunlari, daha dogrusu yapiyordu ben basta cakamadim saftirik.
sonra tavrimi koyunca anladi yapamiyor artik.

Back
X