Samimi arkadaşım ve yapmalıyım ?

cacav

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
8
0
16
Bursa
Herkese selamlar Mutlu Bayramlar :) Sizden fikrinizi almak istiyorum.En yakın iki arkadaşım ben onların bayramlarını kutlamama rağmen 2 kelime iyi bayramlar yazıp mesaj yollamadılar belki basit birşey görünebilir Fakat 1 dk bile sürmeyecek birşey bu Bayramlar özel günler birbirimi hatırlamamız kaynaşmamıza vesile değil mi çok mu şey istiyorum ben hele birisi ben onunla konuşurken çok iyi samimi özledimler seni seviyorumlar fakat ben aramadığım zaman tek kelime edip hal hatır sormaz bir işi olduğunda arar ben mi alınganım onlar mı gamsız ? Silmek istiyorum ikisini de resmi olmayı düşünüyorum fikriniz ? teşekkürler :)

Haklısın bence basit değil.
Ne demek bayramlaşmamak???
İnsan marketteki kasiyerle bile baramlaşıyor hiç tanımadığı halde.
En yakınlarımla bayramlaşmayacaksam hayatımda olmalarına da gerek yok der ben olsam silerim.
Tabii eğer başlarında bir iş olmadığına eminsem...

belki de kontorleri yoktur o yuzden cevap yazamamışlardır :44:

Yakın arkadaş olduğunuz için bayramlaşmamış olabilirler belki.

dostluklar kolay kurulmuyor aranıza mesafe koymak yerine konusmalısın .

Yorumunuz için teşekkür ederim. :) Konuşmayı bende düşündüm daha önce benzer durum olmuştu ve konuşmuştum Fakat hiç mantıklı sebebler sunmamıştı bende hadi herkes bir olmaz deyip geçmiştim.Ama gerçekten tek taraflı yürüyor gibi arkadaşlığımız.Elimden geldiği kadarıyla mesafeli yaklaşmaya çalışacağım Sonuçta beni istemeyeni bende istemem.

Yorumunuz için teşekkür ederim. :) Aynen dediğiniz gibi Düşünüyorum.İçki içip eğlenebiliyorsa başına birşey gelmediğini söyleyebilirim.

Burda problemimi görüp fikirlerini sunan yardımcı olma nezaketinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Bakın siz beni tanımıyorsunuz fakat değer verip yardımcı olup cevap yazdınız Anlatmaya çalıştığım da bu en yakınım umursamıyor siz umursuyorsunuz beni HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN :)

Sen sana düşeni yapmişsin.Onlar yapmamışsa bu yüzden kendini üzme...İnsanlara güvenmek okadar zor kİ sadece bayramımı kutlamadılar deseydın belkı knt yoktu ya da bı manı oldu dıye dusunecektım ama sadece işleri düüşünce arıyorlar diyorsan bence orda bir durmak lazım...Sende onlar seni aradıgında ararsın araya bir resmiyet koyarsın zaten onlar bunu görüpte onlar rahatsız olursa zaten senı tekrar ararlar sorarlar...

aynnenn bunu bende düşündümmm bene silme boşver taktıgıınıı düşünebilir benim var arkadasım öleee hiç alınma insan oglu sen düşüncelisin
ama herkes sen değil bunu unutma

Yorumunuz için teşekkür ederim :) Dedikleriniz çok doğru mesafeli davranmak en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…