- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Bacim o guzel yemek resminden sonra ne ywnir simdi he soyleYavruları 15-20 lira falan çok da sevimli oluyorlar al valla
Benim çiftliğim olsa keşke ama yok kutu gibi evde oturuyorum
En zoru o zatenAy valla bı kere kek yaptım fırında aktı kek çorba gibi:)))
O kadar beceremem
Ama bana hamur deyin et deyin üstüme tanımam:))))
Dolapta var bı tane kaz annem geçen hafta yolladıEn zoru o zaten
Evet bu durum biraz degil bayaaa garipmisDolapta var bı tane kaz annem geçen hafta yolladı
Gelene yaparım:))))
Ama insan hazır pudingi bile yapamazmi ben yapamıyorum çok ilginç ve değişik:))))
Ben sonra kıyıp yiyemem onu=)))Yavruları 15-20 lira falan çok da sevimli oluyorlar al valla
Benim çiftliğim olsa keşke ama yok kutu gibi evde oturuyorum
Gönderim kız=))Al bizede gonder :))
O zaman senden tarifler alırım=)))Ay valla bı kere kek yaptım fırında aktı kek çorba gibi:)))
O kadar beceremem
Ama bana hamur deyin et deyin üstüme tanımam:))))
Valla yaa inan eşim gülüyor bu halime insan herşeyi yaparda bı tatlıyı yapamaMi:))Evet bu durum biraz degil bayaaa garipmis
Gönderim kız=))
Yavruyken çok tatlı oluyorlar büyüyünce lezzetli:))))Ben sonra kıyıp yiyemem onu=)))
Her guzelin bir kusuru olur deValla yaa inan eşim gülüyor bu halime insan herşeyi yaparda bı tatlıyı yapamaMi:))
Napalm onuda hazır alıyoruz:)
Oo adres ver yapıp kargolarım canım:))O zaman senden tarifler alırım=)))
Once goze sonra damaga ithaf ediyor yaniYavruyken çok tatlı oluyorlar büyüyünce lezzetli:))))
Benim teyzemin biri çok güzel yemek yapar ama tatlı işinde yok. Diğeri de 1 saatte 20 çeşit tatlı çıkarır ama yemekleri iyi değil=))))Valla yaa inan eşim gülüyor bu halime insan herşeyi yaparda bı tatlıyı yapamaMi:))
Napalm onuda hazır alıyoruz:)
Aynen:))Once goze sonra damaga ithaf ediyor yani
Veririm bak=))))Oo adres ver yapıp kargolarım canım:))
Ben gibi desene:)Benim teyzemin biri çok güzel yemek yapar ama tatlı işinde yok. Diğeri de 1 saatte 20 çeşit tatlı çıkarır ama yemekleri iyi değil=))))
Aynen=)))Ben gibi desene:)
Ver kız AA ayıpsınVeririm bak=))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?