- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Ay et demen gali şurada diyetteyim:)))kurbandan 1 sene sonra kurban etinden zehirlenen çılgın türk
kız boşver bunun eti yenmez zaten 1 senedir buzluktaAy et demen gali şurada diyetteyim:)))
Valla boşa masraf etmen:)))Haha tamam kamyon a yükler getiririz=))))
Birisi seviyor inmek istemiyor ama diğeri ((seda olan:)))) hımbıl iki adım atıyor gerisi oturuyor:)))Kiz senin ikizler seviyormu orimcegu benim sipa cikmaya calisip bagiriyor
Kimse çekmez benim nazımı sedasu :) ciddiyim. Kiimse çekmez benim kırgınlığımı falan. Çeken çeksin. Sohbet muhabbet topik bitti benim için. Ama sizi hala seviyorum.İşte öyle demiyoruz biz ama konu bu kadar uzamamalıydı
Gitme bı yere bence
Ama ayrı gayrılık olmaz
maşallah dediği ertesi gün tırtDedin ya kesin olursomagizli kari
Ay biz danaya girdik 40 kilo et bide kemik çıktı ama üç ayda bitti yakız boşver bunun eti yenmez zaten 1 senedir buzlukta
aynı ben adaşım :)Birisi seviyor inmek istemiyor ama diğeri ((seda olan:)))) hımbıl iki adım atıyor gerisi oturuyor:)))
Kimse çekmez benim nazımı sedasu :) ciddiyim. Kiimse çekmez benim kırgınlığımı falan. Çeken çeksin. Sohbet muhabbet topik bitti benim için. Ama sizi hala seviyorum.
her akşam 4 parça kuşbaşı pişiriyo 2 yudum kocaya 2 yudum oğluşa kıvırcıkta çorba içsin garibimAy biz danaya girdik 40 kilo et bide kemik çıktı ama üç ayda bitti ya
_MAJESTE_ bu aya kadar nasıl bitiremedin:)))
Ya sende seviliyorsun ama lütfen bitirelim böyle yapmama gerek yokKimse çekmez benim nazımı sedasu :) ciddiyim. Kiimse çekmez benim kırgınlığımı falan. Çeken çeksin. Sohbet muhabbet topik bitti benim için. Ama sizi hala seviyorum.
Ah pinti lady yaa:))))her akşam 4 parça kuşbaşı pişiriyo 2 yudum kocaya 2 yudum oğluşa kıvırcıkta çorba içsin garibim
ya kızlar bi sakin olun yanı ortada hiçbir şey yokken bunlar oldu ya kim kime ne almış ne umurunda baştan bence bu çok saçma bi konuydu ve hala öyle olduğunu düşünüyorum kimse kimseyi kırmasın lütfenYa sende seviliyorsun ama lütfen bitirelim böyle yapmama gerek yok
Ortada kırılacak bişey de yok
sormaAh pinti lady yaa:))))
Bişey demiyorum artık ben amaya kızlar bi sakin olun yanı ortada hiçbir şey yokken bunlar oldu ya kim kime ne almış ne umurunda baştan bence bu çok saçma bi konuydu ve hala öyle olduğunu düşünüyorum kimse kimseyi kırmasın lütfenChocolita KaPrisLiPazen sakin olun lütfen ama
evet tatlım olay baştan başlamamalıydı. saçma sapan bir konu giderek büyümesine neden oldu. cidden çoğu insan üzüldü kırıldı . ne diyimSenin durumun ne oluyor biliyormusun canım
Miyavsu hediye etti ((sağolsun bu ikiniz arasında kimse karışmaz zaten))
Nisan link attı
Ben bişey yapmadım..
Valla kendimi ilkokul da anneeee bu benim saçımı çekti olayındayım sanıyorum
O kadar gereksiz oldu bu yani
Ama senin hatan burda konu kapanmışken sizin ayriyeten olayı devam ettirmeniz
neyse ben bişey demiyorum artık ama hiç uygun bişey olmadı bu olanlar
Siz bana gelin etli ekmek yaparım kaç gündür kaz ıstiyorum:))sormamakarna yiye yiye hamurabi oldu çatlak
ya tatlım zaten olay baştan da dediğim gibi saçma sapan bir konu. gizli saklı olan bir şey yok ki. sadece miyav su hediye aldı çikolataya ve saklı kalmasını istedi bu bu kadar basit bi konu yani.Bişey demiyorum artık ben amaChocolita seni kırmak değil benim amacım
Sen arada kaldın
Burda farklı ve gerçekten samimi bı arkadaşlık kurduk ama araya gizli saklı olmaMali
Ve bu kadar uzamamalı
Sen gel gene gitme
Bence sende irdeledjn yani nisancım konu burda bitti gitti bı daha konferansta neden devam ettirdi iz kievet tatlım olay baştan başlamamalıydı. saçma sapan bir konu giderek büyümesine neden oldu. cidden çoğu insan üzüldü kırıldı . ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?