Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Ya sende seviliyorsun ama lütfen bitirelim böyle yapmama gerek yok
Ortada kırılacak bişey de yok
ya kızlar bi sakin olun yanı ortada hiçbir şey yokken bunlar oldu ya kim kime ne almış ne umurunda baştan bence bu çok saçma bi konuydu ve hala öyle olduğunu düşünüyorum kimse kimseyi kırmasın lütfen Chocolita KaPrisLiPazen sakin olun lütfen ama

Bişey demiyorum artık ben ama Chocolita seni kırmak değil benim amacım
Sen arada kaldın
Burda farklı ve gerçekten samimi bı arkadaşlık kurduk ama araya gizli saklı olmaMali
Ve bu kadar uzamamalı
Sen gel gene gitme

evet tatlım olay baştan başlamamalıydı. saçma sapan bir konu giderek büyümesine neden oldu. cidden çoğu insan üzüldü kırıldı . ne diyim

ya tatlım zaten olay baştan da dediğim gibi saçma sapan bir konu. gizli saklı olan bir şey yok ki. sadece miyav su hediye aldı çikolataya ve saklı kalmasını istedi bu bu kadar basit bi konu yani.

evet tatlım olay baştan başlamamalıydı. saçma sapan bir konu giderek büyümesine neden oldu. cidden çoğu insan üzüldü kırıldı . ne diyim
Bence sende irdeledjn yani nisancım konu burda bitti gitti bı daha konferansta neden devam ettirdi iz ki
Boşu boşuna insanlar kırıldı
Bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…