Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Baskalarina ne peki bna ordu yarn byerde gormiim bak baskalarina ordu diom ama gresun die :))) o zmn komsuyuz :))
Yalancı degilim baskalariyla muhabbet e girmedim bu topigi görmeden önce. Sadece bdv de konu açtığım da bilinmemek için iki seyi doğru söylemedim bu kadar .. burasi cok okunmuyor ve samimi bi ortam oldgunu gordugum icin dogrulari soyledim soylememek mo gerekiyodu yargılamak dogru mu sizce ?

Boaver bacim ne yalancilar ne ozentiler var su dunyada. Taninmam istemuyorsan bilgilerimi paylasmak istemiyorum de gec. Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin :)) benim dede tarafida giresunlu bak az ugrasirsak komsu cikacagiz :)

Bn yargilamiormki hak veriorm farkindaysan hep gluorm cmlelermde yani saka takiliorm nyse anlamadn dinlemedn herkes onyargli yaklasio ve bu tipbinsanlrdan nefrt ederm

Boaver bacim ne yalancilar ne ozentiler var su dunyada. Taninmam istemuyorsan bilgilerimi paylasmak istemiyorum de gec. Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin :)) benim dede tarafida giresunlu bak az ugrasirsak komsu cikacagiz :)
Cnm snde hemen taraf tutma sakalasiordm hepsi bu ama anladmki brdkiler sakadn anlamioms

En mantıklısı o galiba Allah razı olsun bacim anlayan olmasi ne hoş . Yargılanmantan rahatsiz oldum doğruları söyledim diye . Bide ikinci kez arkadas aynı seyi ima etti huzursuz oldum oyle yapayim bundan sonra :) sen aslen giresunlumusun benim es ordulu ben erzurum :)

Bn yargilamiormki hak veriorm farkindaysan hep gluorm cmlelermde yani saka takiliorm nyse anlamadn dinlemedn herkes onyargli yaklasio ve bu tipbinsanlrdan nefrt ederm
Doğrudur takıldın ilkinde açıklamamı yaptim zaten ikincisinde aynısı okunca hoşlanmadım yalancı imasi.yapar gibi oldu. Sonuçta yan yana degiliz bu yuzden saka olup olmmadigini anlayamiyoruz ve daha yeni tanıştık bu yüzden ikinci kez aciklamamo yaptim rahatsiz oldugumu belirttim .

Hoslanmiorm diyeblrdin yapmazdm ozmn rhatsz oldm yapma die br kelime gormedm nyse by

Yahu iyimisin sen? Sabahtan beri herkesle tartisan sensin ben degilim. Ayrica atlama falan ne kadar cirkin bir uslup..
Sabahtan beri herkesle tartismiorm biri zaten baskasyla tartismis ondn gtmis onu yazmislr bu da yanls anlasilma oldu snn araya grmenebgerk yk nyse ya kirici olmaya gerk yk ii gclr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…