- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Anladimm canim Eskişehir güzel memleket insanalrida öyle tanıdıklarım dan :) memnun oldum imdi nerdesim evlimisin?Noluyor yahu tartismayin böyle :)
Ben eskisehirliyim canim. Anne tarafindan dedem giresunlu...
Napiosn cnm bi varsin bi yoksun :))
Bunlar hep oruç belirtileri munecigim
Ben bugün gergindim.
Ayol bende tutuyorum ama baktım yanlış anlayacağım kendimi dışarı atıyorum, ki çay ve şu illetbaşıma vuruyor yine de evren içimde deyip devam ediyorum, yürüyüş tavsiye ederim, yürüyünce enerjiniz bitiyor alınmaya bile mecaliniz kalmıyor
Ben bugün gergindim.
Eşim şakalaşıyordu,
sinirliyim uzak dur dedim
1 metre yanımdan geçiyo
Ben sigara falan kullanmıyorumda,
Bende yüksek gerilim hattı gibi oluyorum, akşam üstü kendimi dışarı atıyorum, akşam saat 19:00 civarı da uyku moduna geçiyorum, yoksa dokunanı çarparımilk günler normal böyle olması, sonra bünye alışıyor
Çay tiryakisiyim, birde diğer meretin bağımlısıyım, susuzluk açlık hissi yok ama diğer ikisi beni benden alıyorBen sigara falan kullanmıyorumda,
Çaysızlık, Susuzluk sıkıntı.
Bide sıcak hava gercekten yüksek gerilim hattı
Artık gunduz uyurum bende
Aynen alışma süreci
Çay tiryakisiyim, birde diğer meretin bağımlısıyım, susuzluk açlık hissi yok ama diğer ikisi beni benden alıyorboş boş bakarsın ya, öyle oluyorum çok komik bir durum, birde gülme krizi tutuyor garip bir hal
Hadi biz evdeyiz ama çalışanlara Allah yardım etsin, çalışıyor olsam çevredekiler kaçacak yer arardı sanırım, bu sıfata tahammül edecek insan tanımıyorum
:))) yemek kısmını aramıyorum da, benim ilgilendiğim kısım içmek
İnsanın canı sıkılıyor vakit gecmiyorki bişey yiyip içmeyince
Annem gibi
Sahurda siz
Bu adama biraz dalgalı saç eklersen aynı benkaşları da siyaha boyamak lazım, burnu biraz küçültelim tamamdır
Orucdandir mune ablam orucdandr ben geldm gayri benm ceneme dayanamazlarHayırdır topiğe nazar mı değdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?