ay valla ben yapmaya kararlıyım. göbeğimin üstüne bira şişesi koyabiklecek duruma geldim :) hazır içmiyorum bu ara bebiş çalışmaları için fırsat bu fırsat diyeyim :) at sen bana linkleri :) ama kafanı şişirirsem anlamadığım yerlerde kızma olur mu
hemen ekledim favorilerime. akşama başlayacağım
Ohh=)) bizim yemeğe daha 7 saat var=))
Ay ne güzel maşallah:) verirsin bu gidişle 10 u çok rahat=)
hoşgeldinnn :)geldim hemserim
ağzı bal yer ikiziminnn :)Kızmam kızmam
Arada Jillian topicimize de uğra
Gün sayısı falan tutuyoruz
Her level sonu ölçüm alıyoruz
Ay çok pardon ben onu düşünemedim bir an
İyi ki yemek adı falan söylemedim
Ne güzel konuşuyorsun öyle heidi
ağzı bal yer ikiziminnn :)
bakacağım şimdi senin konuyada
benimde karnım acıktı ama oruçlular varken açım demeye utanıyorumgideyimde tıkınayım
=)
Ne iyi olur=))sende yat dinlen biraz :)
gerekirse ben sizin ikinize masal anlatırım öğle şekerlemesi yaparsınız :)
hoşgeldin burası bizim sohbet mekanı sık sık görürüz inşallah seni =)geldim hemserim
güzel konuştuğum söylenir azıcıkKızmam kızmam
Arada Jillian topicimize de uğra
Gün sayısı falan tutuyoruz
Her level sonu ölçüm alıyoruz
Ay çok pardon ben onu düşünemedim bir an
İyi ki yemek adı falan söylemedim
Ne güzel konuşuyorsun öyle heidi
Ben bugün kendime börek yapıyorum=) yemek olarakta kuru fasulye pilav :) severseniz sende yap.hanimlar simdi isteyim aksam eve gidince ne yemek ypayim yarin icin bi oneriniz var mi acabasarma dolma haric
=)güldürdü beni
Ne iyi olur=))
hoşgeldin burası bizim sohbet mekanı sık sık görürüz inşallah seni =)
güzel konuştuğum söylenir azıcıkyok kız benim için yemek adı da önemli değil=)) çok dokunmuyo bana=))afiyet olsun
Bende severim o dediğini=))) inegimde annesine çekmiş o yüzden. Yemek görünce kalkıp yiyor onun dışında full yatısNe bileyim insan kötü hissediyor
Sanki yüzüne bakıp yiyormuşuz gibi
Yiyip yiyip yatmak en sevdiğim aktivitelerden ya
O yüzden bugünlere bu rakamlara geldik o ayrı mevzu
yemek olurda sevilmez miBen bugün kendime börek yapıyorum=) yemek olarakta kuru fasulye pilav :) severseniz sende yap.
Bende severim o dediğini=))) inegimde annesine çekmiş o yüzden. Yemek görünce kalkıp yiyor onun dışında full yatıs
hoşbulduk canım, iyiyim aynı işe geldim, sen napıyosunHosgeldin canım=) ne yapıyorsun
Canım cevap vermek istedigin kişinin mesaj altında cevapla var ona basarda yazarsan mesaji alıntılarsin kime cevap verdiğin belli olur=)insallah
İkisi de değil canlı kanlı inek=)))İneğin mi vargerçek mi doldurma mı peluş mu
Bende ne yapayım ev işi, şimdide yemekle uğraşıyorum =)hoşbulduk canım, iyiyim aynı işe geldim, sen napıyosun
Bende senden fikir alırım. Yemek düşünmek çok sıkıntı ya=))yemek olurda sevilmez miseviyoz cnm sagol
İkisi de değil canlı kanlı inek=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?