Tavuk alacaktik vazgeçtik ama aklımda almak var=)) gel inekler seni kovalasinAy çok tatlı
Tavukların da var mı
Ben tavuk kovalamayı çok severim
Ay bacım hoşgeldin=) ne yapıyorsunOy oy oy ne çok bacı var burda:))
ellerine sağlık canım :)Bende ne yapayım ev işi, şimdide yemekle uğraşıyorum =)
Ay bacım hoşgeldin=) ne yapıyorsun
dolabi ac dusun ne yapayim ne yapayim esi.e sor o sen bilirsin desin en gicik yani bu zatn yemek belli olsa en fazla bi saatlik is ama aksamin yemegini sabahtan dusunuyozBende senden fikir alırım. Yemek düşünmek çok sıkıntı ya=))
Ne bileyim insan kötü hissediyor
Sanki yüzüne bakıp yiyormuşuz gibi
Yiyip yiyip yatmak en sevdiğim aktivitelerden ya
O yüzden bugünlere bu rakamlara geldik o ayrı mevzu
Oy oy oy ne çok bacı var burda:))
Gel beraber afiyet olsun=))ellerine sağlık canım :)
Anaaa =) selam söyle anamaa =)Hoşbulduk gız gardeşim:) balcalıdayız anamın dişini çektireceyuk:)
benm seni bi yerden gözüm fena ısırıyor acep nerdenAy çok tatlı
Tavukların da var mı
Ben tavuk kovalamayı çok severim
Ay aynen ya hiç sorma=) ne yapayım diyorum farketmez sen bilirsin diyordolabi ac dusun ne yapayim ne yapayim esi.e sor o sen bilirsin desin en gicik yani bu zatn yemek belli olsa en fazla bi saatlik is ama aksamin yemegini sabahtan dusunuyoz
Kazulet karı seviyor musun dövüyor musun belli değil=))kara böcümm yettim kara böcümm canm cigerm kuzu sarmam
Benimki mesela demin aradi ben ospanak aseriyorum dedidolabi ac dusun ne yapayim ne yapayim esi.e sor o sen bilirsin desin en gicik yani bu zatn yemek belli olsa en fazla bi saatlik is ama aksamin yemegini sabahtan dusunuyoz
Aynen bende gecenin 2 sinde kokoreco yiyip yiyip yattim sonuc gobekkkkk
Hos geldin bacimmm :) biz hepimiz beraberken cok guzeliz zaten :)
Ayi yavrusunu severken sey yaparmis hesabiKazulet karı seviyor musun dövüyor musun belli değil=))
Sen ne yiyeceksin yiyor musun ıspanak öyle=)Benimki mesela demin aradi ben ospanak aseriyorum dediaksama ispanak var
aç birakacn aslnda oyle diyeni ama olmuyo isteAy aynen ya hiç sorma=) ne yapayım diyorum farketmez sen bilirsin diyor
Hiç sorma ya=)) seviyor ama bi ton hakaretle seviyor=)))Ayi yavrusunu severken sey yaparmis hesabi
Açlığa da hiç dayanamıyor =)))aç birakacn aslnda oyle diyeni ama olmuyo iste
Anaaa =) selam söyle anamaa =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?