kac tane varmışkinee benden başkada mı varmıss vıss anammYa bu sitede kaç tane lady marmalade var
Sen o marmelat mısın ben bilmirem
Buzağıyı severim işte
Onlar zararsız
Ben zararsız biliyorum en azından
İneklerin köpekbalıklarından daha çok ölüme sebep olduklarını biliyor muydunuz
Artık biliyorsunuz
Ya ben gece cok yemem. Sadece cumartesi geceleri sabahlamissak muhabbeyle hadi kokorece gidelim oluyor :) kiz heidinin inekler bisey yapmaz. En fazla yuzunu yalarlar :) bende de iki kedi var ayni moddalar :))
O bir kere organik yasama gecti ondan inek besliyo :)
Hah sonunda bir hosgeldin diyebildi nemrut seni
organik yaşama gecse ne gececek ya totosuna gycek don yok hala organik yaşam dior kafayı yemiş buYa ben gece cok yemem. Sadece cumartesi geceleri sabahlamissak muhabbeyle hadi kokorece gidelim oluyor :) kiz heidinin inekler bisey yapmaz. En fazla yuzunu yalarlar :) bende de iki kedi var ayni moddalar :))
O bir kere organik yasama gecti ondan inek besliyo :)
Hah sonunda bir hosgeldin diyebildi nemrut seni
kac tane varmışkinee benden başkada mı varmıss vıss anammdaglara taşlara
aslen antepliyiz24 yasindayim 8 aylik evliyim ;-))kzıı soru yagmuruna tutup ta kacırma beynini dagıtırım senin
Ya bu sitede kaç tane lady marmalade var
Buzağıyı severim işte
Onlar zararsız
Artık biliyorsunuz
kac tane varmışkinee benden başkada mı varmıss vıss anammdaglara taşlara
Kütlesi büyük
Kedi el kadar bir şey zaten napabilir
Kapıyı kapar üstüne çıkarsın
cevap veriorum ben marmeladEtiket yaparken kontrol ettim şimdi 3 tane daha buldum
Şekilli şukullu yazsan bir 3-5 tane daha çıkar
Ama 2017de üye olmuşsun sen o marmelad baya eskiydi
Yoksa o sen misin
Sen kimsin
hos buldukhoşgeldnz aramıza o halde
Ay bu da benden ufak cikti. Deliriciiimmm.aslen antepliyiz24 yasindayim 8 aylik evliyim ;-))
maşşallah canm rabbm daim etsn inşallahhhhaslen antepliyiz24 yasindayim 8 aylik evliyim ;-))
hos bulduk bacimAy bu da benden ufak cikti. Deliriciiimmm.
Hosgeldin bacim aramiza :))
belkü benden daha catlakları vardır olamaz mı olabilerBenim kopekbaliklariyla yuzmuslugum var :))
Catlak olani bu iste ordan hatirla kiz :)
Agliyolar o zaman arkandan ama
ehtiyarr kokmuş kokana senüüAy bu da benden ufak cikti. Deliriciiimmm.
Hosgeldin bacim aramiza :))
esim makina bakimci bende belesiyede calisiyorum ikimiz de antepteyizmaşşallah canm rabbm daim etsn inşallahhhh
şimid nerede yaşıyorsn gurbettemsn calışıyorsn eşin ne işle mesgul
Benim kopekbaliklariyla yuzmuslugum var :))
Catlak olani bu iste ordan hatirla kiz :)
Agliyolar o zaman arkandan ama
cevap veriorum ben marmeladsanrm değüşük bi cevap oldu evet cok sinir bozucuyum bilyorm bugunlük bu kaadar yeterlü
Bilmiyordum artık biliyorum. Sağlam vuruyorlar ama=))))Ya bu sitede kaç tane lady marmalade var
Buzağıyı severim işte
Onlar zararsız
Artık biliyorsunuz
Kaçmaz hemşehrim değil mikzıı soru yagmuruna tutup ta kacırma beynini dagıtırım senin
kız yeni gelin sana komşu bulduk koş koşesim makina bakimci bende belesiyede calisiyorum ikimiz de antepteyiz
bugün çok şakacısin=)))organik yaşama gecse ne gececek ya totosuna gycek don yok hala organik yaşam dior kafayı yemiş buderm tabi bi müsade etmionz ki car car car
bende 25.5 yaşındayim 1 hafta sonra 1 yıl olacak evliyim=)) adanaliyim buraya gelin geldim=))çocuğum yokesim makina bakimci bende belesiyede calisiyorum ikimiz de antepteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?