Senin bu cilen ne zaman bitecek tahminen
Oy oy oy. Allah gani gani sabir versin kiz12si gibi biter dedi haziranın ortası
Ekimden beri çekiyoruz işte bacım
Geçici dişler ağzıma büyük geldi
Kendimi gülerken ağzından diş fırlayan nineler gibi hissediyorum
Oy oy oy. Allah gani gani sabir versin kiz
İftar yapıp geliyorum canlar=))
Bunu yazdım ve az önce ağzımdan çıktı
Geri taktım artık napayım
Güldürmeyin be
Takma dişliyim ben asdfgjk
Afiyet bal olsun ikizimm :)
Yok artik cidden miben bu saatten sonra hayatta ugraamam o disciye apsemle gayet mutluyuz
Yok kiz zaten kanal li disti tekrar apse yapti. Artik dolgu falan olmaz kaplama yapcaz dediler. Ooo dedim super hemen yapalim aldim 9 mayisa randevu. Iste her gun ariyolar 9 mayistan beri acmiyorumAy sen de ufacık bir apsen var nolacak onun tedavisinden
Yok kiz zaten kanal li disti tekrar apse yapti. Artik dolgu falan olmaz kaplama yapcaz dediler. Ooo dedim super hemen yapalim aldim 9 mayisa randevu. Iste her gun ariyolar 9 mayistan beri acmiyorum
Yokmus disim çok incelmisAy başka yolu yok muymuş
Diş sağlamsa gitmesin diğerleri de
Ama gerekliyse ihmal etme
Ağzımdaki diş bozukluğu furyası çürük dişimi uzun bir süre görmezden gelmemle başlası
Sonra sıradan hep dolu, kanal ...
biber kabak patlican salatalikOyyy ne dolmasi bende gelem :))
cnm da bir tatli cekti ki heidi ne yesekHemen geliyorum tavuğumu salatami cacıkimi alıp=)))
Bende saka yaptim zaten bdv de kimseyle kaposmadim fikrimi soyler cekilirimBence de nemesis e katılıyorum
Zaten ben kapıştığım insanları hatırlamam
Öyle çok da kapışmıyorum
Ama geyikten gidiyorum hep
Salatalikmi ana hic yemedim duymadim :)biber kabak patlican salatalik
Bende saka yaptim zaten bdv de kimseyle kaposmadim fikrimi soyler cekilirimtanisalim bem sonsuz sen
Olsun oylede mutlu olmalisin bosverBen de just
Bu aralar şişkoyum
Yokmus disim çok incelmisya zaten simdilerde kendiliginden kayboldu apse ufacik kaldi agri sizida yok gormezden geliyorum.
Bu arada bak facebook bana ne diyo eke ekledim hemenkanima girmeye Eki Görüntüle 2002337 calisiyor resmen
Olsun oylede mutlu olmalisin bosverbende baliketliyim
Mesaja gelYokmus disim çok incelmisya zaten simdilerde kendiliginden kayboldu apse ufacik kaldi agri sizida yok gormezden geliyorum.
Bu arada bak facebook bana ne diyo eke ekledim hemenkanima girmeye Eki Görüntüle 2002337 calisiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?