Ne acatip dunnya ban almak icin yiyomm almiyomm sende veriyonn birazini bana da yollaHeğ buyrun benim çok deli kilo veririm
Ne acatip dunnya ban almak icin yiyomm almiyomm sende veriyonn birazini bana da yolla
Kizlar bakamiyorm oglan tepemde yemek hazirlanacak daha ben konuusyormsm gibo devam edn
Iyi canimm elini cabuk tut ac kalip aksam patirti gürültü olmasinnKizlar bakamiyorm oglan tepemde yemek hazirlanacak daha ben konuusyormsm gibo devam edn
Umarim babm tlf aciyor kizm gorende surekli dayak yiyon ac birakiliyon yede kemiklerine can gelsinnOhh löp löp et olsun sende de umarım
Umarim babm tlf aciyor kizm gorende surekli dayak yiyon ac birakiliyon yede kemiklerine can gelsinnbilmiyor ki yemedigimden cok doldurum kaplara almiyomm ne yapayimm
Yok kiz troit degill 54 kiloyumm normal babam istedigi icin almak istiyomm memlekete gitmeden biraz almak istiyommDoktora gittin mi peki?
Tiroid hormonun fazla çalışıyordur muhtemelen
Yok kiz troit degill 54 kiloyumm normal babam istedigi icin almak istiyomm memlekete gitmeden biraz almak istiyomm
Evet variz
Oyyy yeni akidesBaba istiyor diye kilo mu alınır boşver
Kolay gelsin yanik yerlerini at bisey olmazCanlar iftar icin hazirlik yapmaya gidiyomm size bol sohptler yine gelirm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤hepinize zaten kekim yandi
Oyyy yeni akideshg :))
Nickmi degisti acep benmi bilemedim seni:)))Hoşbuldum
Ben seni bir yerden hatırlıyorum ama
Amiiin insllah :)) hghayirli iftarlar hanimla rabbim ibadetimizi dualarimi kabul etsin gunahlarimizi affetsin
Ben simdi eve geldim. Yemekten once yapsam o egzersizleri olur mu yoksa yenekten sonrami ilacak :)Heğ buyrun benim çok deli kilo veririm
Bende aynı=)))Ne acatip dunnya ban almak icin yiyomm almiyomm sende veriyonn birazini bana da yolla
amin canım=)hayirli iftarlar hanimla rabbim ibadetimizi dualarimi kabul etsin gunahlarimizi affetsin
2 ekmek ye ondan sonra yap daha etkili olur bacım=))))Ben simdi eve geldim. Yemekten once yapsam o egzersizleri olur mu yoksa yenekten sonrami ilacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?