- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
İyilik tatlışımmm iftardan sonra garip ama çocuklar gibi şenim adeta senden naberrr :))A.selam canım=) ne haber
Benden de iyilik=) kızlarımi ziyarete gittik neşem yerine geldi torun sevinceİyilik tatlışımmm iftardan sonra garip ama çocuklar gibi şenim adeta senden naberrr :))
Ne torunu sen 25.5 yaşında degilmiydinBenden de iyilik=) kızlarımi ziyarete gittik neşem yerine geldi torun sevinceşimdi de birşeyler yiyorum aynı zamanda burdayım=))
Ne torunu sen 25.5 yaşında degilmiydin
kızlar = inek=)) torun = buzağı
Var ben bakmıyorum sevme kısmı bana ait=)) çoban var o ilgileniyor:) görsen o kadar güzeller kiiii=)Allah seni napmasinnn kizzz . Var mi gerçekten sen mi bakiyosunn ay ne hamarat hamarat hatunsun
Gaziantep in tam göbeği=))
Merkezdeyim sen ?komsu cikacaz hangi Mahallesi
Yuh gece yarısı ne diye arıyor=)geldim geldim.Bir arkadasim var sureklibyazan arayan bir tip.Beni cok yordu .Gece yarilari aramalari falan mesefeliyiz de simdi gene yazmis cevap vermesem cok ayip olur mu
Uzaktan bakınca bende severim ama dokunamam yanlarina gidemem oyle sevimli gelirler sadece hayvanlarin tüylerinden cok huylaniyorumVar ben bakmıyorum sevme kısmı bana ait=)) çoban var o ilgileniyor:) görsen o kadar güzeller kiiii=)
Danisacagin şey bu mu ki?geldim geldim.Bir arkadasim var sureklibyazan arayan bir tip.Beni cok yordu .Gece yarilari aramalari falan mesefeliyiz de simdi gene yazmis cevap vermesem cok ayip olur mu
Ben çok seviyorm bi buzağı var 5 günlük bitiyorum onaa =) o kadar minik ki =)
Uzaktan bakınca bende severim ama dokunamam yanlarina gidemem oyle sevimli gelirler sadece hayvanlarin tüylerinden cok huylaniyorum
Sevdicegimi profil yapmista biraz dovecem:) kız ne yapıyorsun
Sayende pltonik asik oldum yaniiAmin kuzum :**
Hıı napam yokluk zor şey ahaha
Herseyin küçüğü güzel amaaa yaaa :)( cok sevimlidirrrBen çok seviyorm bi buzağı var 5 günlük bitiyorum onaa =) o kadar minik ki =)
Yuh gece yarısı ne diye arıyor=)
Ay bizdede minik minik oglaklar var yani dedemlerde her hafta sonu gider mutlaka severim.Ben çok seviyorm bi buzağı var 5 günlük bitiyorum onaa =) o kadar minik ki =)
ŞahinbeydeyimMerkezdeyim sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?