- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
evet vicdanim sizliyor ya gonlu kirilir mi diyeDanisacagin şey bu mu ki?
Yok ama bence söyle eşim evdeyken cok rahat konusamiyorum de ben seni müsait zamanimda ararimde gece yarisi aranmazki sorunu olsa bile . Kırılmaz gönlü beni yanlış anlama tatlim de o evdeyken soru sorar seninle ilgili de oyuzden anlatmak istemiyorm de. Eger cok iyi taniyosaniz birbirinizi alinmaz zatenevet vicdanim sizliyor ya gonlu kirilir mi diye
=)))Sevdicegimi profil yapmista biraz dovecem
hemde nasıl yaa daha düzgün yürüyemiyo bile=)Herseyin küçüğü güzel amaaa yaaa :)( cok sevimlidirrr
eşim evdeyken telefonla ilgilenmemi istemiyor canım ben seni arıcam kusura bakma lütfen dene yapiyorsun diyor kocan uyuduysa konusalim diyor nisanli ne bilim esimde rahatsiz bende ...
Ay ne güzel ya çok seviyorumm onları daaAy bizdede minik minik oglaklar var yani dedemlerde her hafta sonu gider mutlaka severim.
=)) hmmmŞahinbeydeyim
Ay eşim rahatsız da ara ara ateşini yokluyorum. Sen ne yapıyorsun bakalım:)Kizlar napionuz be ya :)))) canlaninnnn :))))
Cok gecmis olsun cnm napiim bnde eve oz once geldk tw izliom :))Ay eşim rahatsız da ara ara ateşini yokluyorum. Sen ne yapıyorsun bakalım:)
Nereye gitmiştin gezenti=)) bu arada teşekkür ederiz canimcim=)Cok gecmis olsun cnm napiim bnde eve oz once geldk tw izliom :))
Arkidislerle toplastik :))) rica ederm canimcim :))Nereye gitmiştin gezenti=)) bu arada teşekkür ederiz canimcim=)
Ooo ne güzel valla:)) nasıl geçti=)Arkidislerle toplastik :))) rica ederm canimcim :))
Herkes yemektn baygin dustu :))) sonra bowling yaptk ole iste :))) gzl gecti sonlara doru :)) sen neler yptinOoo ne güzel valla:)) nasıl geçti=)
Canımcim cok gecmis olsunOoo ne güzel valla:)) nasıl geçti=)
İftar sonrası çiftliğe gittik bende biraz orda zaman geçirdik sonrası ev ve kk=))Herkes yemektn baygin dustu :))) sonra bowling yaptk ole iste :))) gzl gecti sonlara doru :)) sen neler yptin
Ay canişkom çok teşekkürlerr allah razı olsun sizden:)Canımcim cok gecmis olsun
Evde kac gundur temzlik bile ypmiom hic cnm istemio bu ara bnde kk takliom ama yarn derin br temizlk yapacm artık kk bbi esir aldi :)) ciftlikmi aaa ne gzl sizinmi yoksa ole ziyret edilen byermi napilio orda :))İftar sonrası çiftliğe gittik bende biraz orda zaman geçirdik sonrası ev ve kk=))
Bizim canım yani kiraladik hayvanlarimiz var oraya gittik =))Evde kac gundur temzlik bile ypmiom hic cnm istemio bu ara bnde kk takliom ama yarn derin br temizlk yapacm artık kk bbi esir aldi :)) ciftlikmi aaa ne gzl sizinmi yoksa ole ziyret edilen byermi napilio orda :))
Oooo harika :))) ne gzl ole hayat yasayanlara imrenrm dogal hersy hayat sade ve masum yani bna hep ole gelr :))Bizim canım yani kiraladik hayvanlarimiz var oraya gittik =))
Gunaydnn tatlmm hosgeldnn tabii tanisip kaynasalmmm ondan kolay ne varKıııısllaaar 27y 13 aylık oglum var tayın sebebı ıle dogudayız suan kvdeyım ızmırde tanışıp kaynasalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?