Çok şükür kendi halimde iyiyim=) ama bu lady olunca kötüyümIyiyim canlarim. Sizler nasilsiniz?
Gıidiorumm benn bi basına kal buralardaSus kız o kıvrısık saçlarını yolarim senin
görüyorsun demi ugur böcegii nasılda cekemio beniÇok şükür kendi halimde iyiyim=) ama bu lady olunca kötüyüm
görüyorsun demi ugur böcegii nasılda cekemio beniÇok şükür kendi halimde iyiyim=) ama bu lady olunca kötüyüm
bende calışmaya devam ne olsun şimdi markete gideceğim odanın ihtycları varda onları alacam üşeniiyorum gidemedim biIyiyim canlarim. Sizler nasilsiniz?
Günaydıııın bebiikleriiim
Ulan her yerde karşıma çıkmasan olmuyor muu=))) artık bütün günüm nalet geçer
Günaydıın hayırlı cumalar inşallahGünaydın kızlar ❤hayırlı cumalar
Herkeseee gunaydinnn :))
Gunaydinnn ikizimmmm ❤
Zaten sabah gene derdi tasasiyla basladik. Bir kerede gunaydin dedikten sonra nasilsiniz de len kazulet kadin kotu kadin
Nasılsın ? Oruç nasıl gidiyor :))Günaydıın hayırlı cumalar inşallah
Gordum dorduminsan yazmaya korkuyo günaydın dedim seni gördüğüm iyi oldu dedi başladı yine=))))))))
İyiyim nasıl olsun gece uyuyakalmışim sahur yapamadım bugün. Oruç güzel gidiyor çok şükür sıkıntı yok şimdilik. Sen nasılsın?Nasılsın ? Oruç nasıl gidiyor :))
=)))) nalet kazulet.. şu kızın dertleri bi çözülsun mutluyum desin anamdan yeni doğmuş gibi olcam valla o dereceGordum dordum
Aa kötü olmuş her ihtimale karşı alarm kursaydınız keşkeİyiyim nasıl olsun gece uyuyakalmışim sahur yapamadım bugün. Oruç güzel gidiyor çok şükür sıkıntı yok şimdilik. Sen nasılsın?
Normalde 4 e kadar falan oturuyorum da öyle uzanmistim uyumuşum dün sabah üst komşu yüzünden uykusuz kalınca...Aa kötü olmuş her ihtimale karşı alarm kursaydınız keşkebende iyiyim işte aynı devam :))
amanda aman benm gudubetim gelmiş günaydınHerkeseee gunaydinnn :))
Gunaydinnn ikizimmmm ❤
Zaten sabah gene derdi tasasiyla basladik. Bir kerede gunaydin dedikten sonra nasilsiniz de len kazulet kadin kotu kadin
Günaydınn hayırlı cumalar..Günaydın kızlar ❤hayırlı cumalar
Huhu gunaydin cnm napan :))@Olmayacakduam hu huuuu=)
sanrsam bu imkansz ötesi bişi=)))) nalet kazulet.. şu kızın dertleri bi çözülsun mutluyum desin anamdan yeni doğmuş gibi olcam valla o derece
Günaydın=)) ev işiyle boğuşuyorum=) Sen ne yapıyorsunHuhu gunaydin cnm napan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?