=))))çökerttin beni =))sanrsam bu imkansz ötesi bişi
Ben dün o isi dun gordum cnm cikti bgun rhat rhat gebes gbi yatiom :)))) kolay gelsnGünaydın=)) ev işiyle boğuşuyorum=) Sen ne yapıyorsun
evini pok götürüyorda arkadaşınGünaydın=)) ev işiyle boğuşuyorum=) Sen ne yapıyorsun
yedin bitirdin beni pakize yedin bitirdin=))))çökerttin beni =))
Boyle bir durumda ben siginaga inerim. Kiyamet alameti cunku=)))) nalet kazulet.. şu kızın dertleri bi çözülsun mutluyum desin anamdan yeni doğmuş gibi olcam valla o derece
Normalde 4 e kadar falan oturuyorum da öyle uzanmistim uyumuşum dün sabah üst komşu yüzünden uykusuz kalınca...
amanda aman benm gudubetim gelmiş günaydın
Teşekkür ederimm çok iş var çok =)) hadi gideyim bariii=)Ben dün o isi dun gordum cnm cikti bgun rhat rhat gebes gbi yatiom :)))) kolay gelsn
Ay beni de al sığınaga=)))Boyle bir durumda ben siginaga inerim. Kiyamet alameti cunku
Aksam cok gulduk ya ondandir
Ben bir tek senin gudubetinim. Ama sen herkesin gudubetisin. Imece usulu gibi. Koyun ortak gudubeti
Ay beni de al sığınaga=)))
Sen benm için özelsin işte anlasene matmazelimmBoyle bir durumda ben siginaga inerim. Kiyamet alameti cunku
Aksam cok gulduk ya ondandir
Ben bir tek senin gudubetinim. Ama sen herkesin gudubetisin. Imece usulu gibi. Koyun ortak gudubeti
sen beni aslında tanıyorsun ama demicem kim oldumu
sen bi gülme iki dakika ciddi ol lan
nöö yalan mı en son halıları gecen sene kısın kaldırmsn daha dün dedin ıkyy pis insanhadi len ordan=))))
hahaahEvet ben tahmin ediyorum seni ama omusun osun osuncabuk söyle turkce katliamı yaparım yoksa
ah eski dostumm ah yıllar ne cabk gecti demi en son bu forumda 2013 yılında fink atıordkEvet ben tahmin ediyorum seni ama omusun osun osuncabuk söyle turkce katliamı yaparım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?