zaten ömrümde içmedim sigarada smile çok hoş D:At çabbik o elindekini=))
Amin canım benim ya. Senin işin daha zor tabi ben yine evdeyimne iş yapıyorsun? Bi ara seninle bi yerde sohbet etmiştik ama oldu baya çok hatırlamıyorumm nick biliyorum sadece
Aaa evet bebek konusundan hatırlıyorum senii topgin var öyle değil mi?? İnşallah olur canım inşallahhhhnickim bilinmeyecek gibi değil ee gerçek olunca
ben italyan bir markada mağaza yöneticisiyim canım.
işimde zor üstelik ama ne yapalım Allah başka dert vermesin.
orucu geçtim bir ayda bitiyor ama bebiş olsa (olmuyor da) nasıl ilaç içeceğim hep onu düşünürüm.
He=))))zaten ömrümde içmedim sigarada smile çok hoş D:
Benim pilav lapa oluyor pilavlik aldim pirinci ya cig kaliyor yada lapa sinir oldum bu ikidir pirincim boyle cikiyor osmancik almak lazimmsBiz bugün memlekete gideceğiz canım orda yeriz. Dün saç kavurma pilav salata yaptık. Sende yap:)
kız o bişey mi ben dün bir pilav yaptımBenim pilav lapa oluyor pilavlik aldim pirinci ya cig kaliyor yada lapa sinir oldum bu ikidir pirincim boyle cikiyor osmancik almak lazimms
kız o bişey mi ben dün bir pilav yaptımhem çok pişmiş hem hiç pişmemiş
Aaa evet bebek konusundan hatırlıyorum senii topgin var öyle değil mi?? İnşallah olur canım inşallahhhh
=))))içkim sigaram yok aplagerçi içkim var
Ben şok ve bimden aliyordum artik almicamBenim pilav lapa oluyor pilavlik aldim pirinci ya cig kaliyor yada lapa sinir oldum bu ikidir pirincim boyle cikiyor osmancik almak lazimms
Takılıyorum kız=) yok bacım olunca derhal seni etiketleyecegim mikser hazırda olsun_heidi_ napan kiz catlak varmi gitmesni istedigin biri karistirym hemen ortaligi hahahah :)))
Amin insaAllah . Allah hayirli evlat olmayida nasip etsin :)evet tüp bebek topiğim var
bakalım bekliyoruz canım.
Rabbim ben dahil tüm isteyene nasip eder inşallah.
Ay amin canımevet tüp bebek topiğim var
bakalım bekliyoruz canım.
Rabbim ben dahil tüm isteyene nasip eder inşallah.
Dün benim pilav da güzel olmadı ya=)) değişik birşey olmuştuBen şok ve bimden aliyordum artik almicam
Amin insaAllah . Allah hayirli evlat olmayida nasip etsin :)
Benim iyi pitnc alip pilav yapmayi iyice bi kavramam lazimDün benim pilav da güzel olmadı ya=)) değişik birşey olmuştu
InsaAllah :)hep duamdır olacaksa sağlıklısı, hayırlısı, imanlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?