Merak etme sutten agzi yanan yoğurdu üfleyerek yer yapacammkız düzgün yap yemeği
hahah tencerenin önünde dur artıkMerak etme sutten agzi yanan yoğurdu üfleyerek yer yapacamm
Allaha emanet olun :)KIZLAR ben cıkıyorumm oglum aşı olacak saat 3 de alerjik bir bebek oldu için anaflaksi gecirmemesi için asıdan sonra 1 saat hastanede kalacagız birşey olursa müdahale edeceğiz.. hafta sonu ugrayamam pek görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olunn
Yürü git hadi=)KIZLAR ben cıkıyorumm oglum aşı olacak saat 3 de alerjik bir bebek oldu için anaflaksi gecirmemesi için asıdan sonra 1 saat hastanede kalacagız birşey olursa müdahale edeceğiz.. hafta sonu ugrayamam pek görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olunn
Allah seniYürü git hadi=)
ben tanırımmm seniiicatkrmaa gel yamacımıza gel
arkadaş ne çocukmuş senin ki de beKIZLAR ben cıkıyorumm oglum aşı olacak saat 3 de alerjik bir bebek oldu için anaflaksi gecirmemesi için asıdan sonra 1 saat hastanede kalacagız birşey olursa müdahale edeceğiz.. hafta sonu ugrayamam pek görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olunn
Ne oldu kızAllah seni
hemde ne çatlakhahah delisin sen çatlak
güzel sayfa olmuş.
Ne oldu kız
hemde ne çatlak
zır deli diyelim onahahah delisin sen çatlak
güzel sayfa olmuş.
bilmem ki =))) adı üstünde deli ıştenereden beni buldu bilmem ama komik kız
zır deli diyelim ona
bilmem ki =))) adı üstünde deli ıştebeyni öyle hükmediyor=))
Biz uçurduk biz o değil=))) gerçi evet çok konuşuyor daa biz olmasak kendi kendine de konuşurdumaşallah sayfayı uçurmuş
oruç oruç hahah
yok kızzz sayfayı biz uçurdukmaşallah sayfayı uçurmuş
oruç oruç hahah
Biz uçurduk biz o değil=))) gerçi evet çok konuşuyor daa biz olmasak kendi kendine de konuşurdu
yok kızzz sayfayı biz uçurdukhatta _heidi_ uçurdu
onun genelde işte oğlu yemek yedi başkanı geldi yağmur yağdı şimşek çaktı falan hep işi vardı
çünkü ikiziz bizpeki aynı anda aynı şeyleri yazmanız hahahah
çok iyisiniz
Aklın yolu bir=)))))peki aynı anda aynı şeyleri yazmanız hahahah
çok iyisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?