İyiyiz çok şükür iyi sen nasılsın=)) al tabi al=))
Oo ben inanıyorum yapacağına=))Spor yaptım yine terledim ama yolun 3te 1ini bitirdim bakalım 30 günlük
Sülün gibi olacağım azmettim
Kizz tobestahgfurullah :)))Yazdi kayboldu şimdi cinselliğe bakıyor=))
Spor yaptım yine terledim ama yolun 3te 1ini bitirdim bakalım 30 günlük
Ne yapiyosun bende istiyorummmSpor yaptım yine terledim ama yolun 3te 1ini bitirdim bakalım 30 günlük
Benim kayniş ben yikamadan yapatim diyo bide bi abla var pilavi mukrmmel olur oda yikamdan yapiyor ustelik suyu bile soguk koyuyorMerhaba zms kaya demek sen de bu topictesin
Ben hiç Türkiyede yıkamadan yapan duymadım, burada çok genel bir yemektir yıkamadan direkt içine atarsın ama pirinci farklı onun biraz
Öyle olmazki . Sen öyle mi yapiyosun?Kizlaaaar simdi osmamcik lirinc almaya gitcem aranizda pirinci hic yikamadan pilav yapan var miiii ?
Oo ben inanıyorum yapacağına=))
beraberde olacak inşallah :)
bende demin baklava gömdüm
Amaaa bu haksizlikkkberaberde olacak inşallah :)
Beni burda şeven yokkiineeKizz tobestahgfurullah :)))
Sen gidince biz napcaz burdaa
Ne yapiyosun bende istiyorummm
Benim kayniş ben yikamadan yapatim diyo bide bi abla var pilavi mukrmmel olur oda yikamdan yapiyor ustelik suyu bile soguk koyuyor
İnşallah ikiziim=))beraberde olacak inşallah :)
Memlekete=))))Nereye gidiyorsun?
Ayrıca aynen şimdi baktım cinsellik topiclerini arşınlıyor
Aferin spor topicine gelmemenden anlamıştım zaten
Yok ben kaynar suyla yapiyom ama busefer pirinci suda bekletmeden sadece yikayarak yapcamÖyle olmazki . Sen öyle mi yapiyosun?
Benim kayniş ben yikamadan yapatim diyo bide bi abla var pilavi mukrmmel olur oda yikamdan yapiyor ustelik suyu bile soguk koyuyor
Nereye gidiyorsun?
Ayrıca aynen şimdi baktım cinsellik topiclerini arşınlıyor
Aferin spor topicine gelmemenden anlamıştım zaten
Ben senii pekk sevdimm neşesi gibisin buraninn :)Beni burda şeven yokkiinee
Guzel oluyrmu kayinbabanin pilavi ?benim kayınpederde soğuk suyla yapıyor :)
bu hafta işler karıştı bende ama günlük ortalama 12000 adımım var teselli ikramiyesi olarak :):)
Bazen suyunu bende soğuk koyuyorum ama yikamadan hiç yapmam bol yikarımBenim kayniş ben yikamadan yapatim diyo bide bi abla var pilavi mukrmmel olur oda yikamdan yapiyor ustelik suyu bile soguk koyuyor
Memlekete=))))
benim kayınpederde soğuk suyla yapıyor :)
bu hafta işler karıştı bende ama günlük ortalama 12000 adımım var teselli ikramiyesi olarak :):)
Ramazandan sonra arastirayim da ben bi bakıyım yapabilir miyim30 Days Shred yapıyorum canım heh şu arkadaş da yapacaktı ama bıraktı bizinemesis
30 günlük bir program
İlk levelı bitirdim bugün şükür bitti
Bence de olur aslında neden olmasın
Ama Türk usulü olmaz o
Sen de denersen akşam bize yazsana bakalım nasıl oluyor tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?