tövbe haşa allah çarpar. baktım olmuyor ben çarparım biz neciyiz kız burdaBeni burda şeven yokkiinee
İkizim bütün gün ofiste hadi ara o kadar adım atıyorsun kız=))benim kayınpederde soğuk suyla yapıyor :)
bu hafta işler karıştı bende ama günlük ortalama 12000 adımım var teselli ikramiyesi olarak :):)
Him ben en iyisi yikayip kaynar suyla yapim artik Allah kerimBazen suyunu bende soğuk koyuyorum ama yikamadan hiç yapmam bol yikarım
Ramazandan sonra arastirayim da ben bi bakıyım yapabilir miyim
Ahh canım yaaa=)) bende seni sevdim o yüzden etiketleyip duruyorum kızmıyorsun di mi bana=))Ben senii pekk sevdimm neşesi gibisin buraninn :)
Sizin nerde olduğunuzu bilmem lazımÇok uzak mı
Yani bize yakın mı demem lazım bu tarafa
Ne karıştı dinliyorum
Olir canim hangi topic link atabilirmisin?Topicimiz var istersen gelirsin
Bizim kızlar da oruç tutuyor iftar sonrası yapıyorlar aklında bulunsun canım
misafir geldi şehir dışından ya. ee yedirmek içirmek misafirperverliğin doğasında varÇok uzak mı
Yani bize yakın mı demem lazım bu tarafa
Ne karıştı dinliyorum
Aynen öyle iyice yika nişastasi gitsin,kaynak suyla yap pirinci de iyi kavur=)) bize de haber verHim ben en iyisi yikayip kaynar suyla yapim artik Allah kerim
Sizin nerde olduğunuzu bilmem lazım
akşamalrı sürtün gibin geziyorumİkizim bütün gün ofiste hadi ara o kadar adım atıyorsun kız=))
Ama sen ikizimsin seni hariç dedim=))tövbe haşa allah çarpar. baktım olmuyor ben çarparım biz neciyiz kız burda
misafir geldi şehir dışından ya. ee yedirmek içirmek misafirperverliğin doğasında var
Sana Kızılırmı tatlış :))Ahh canım yaaa=)) bende seni sevdim o yüzden etiketleyip duruyorum kızmıyorsun di mi bana=))
Olir canim hangi topic link atabilirmisin?
Yok kız adana bizim=))) memleketEgedeyiz biz himencik şudan gidivedin mi ege
TamamAynen öyle iyice yika nişastasi gitsin,kaynak suyla yap pirinci de iyi kavur=)) bize de haber ver
benim kayınvalide sizlere ömür her yemeği kendi yapıyor :)Pilav yapan kayınbaba ilk defa duyuyorum nemesis
heh taamam o zaman affetimAma sen ikizimsin seni hariç dedim=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?