- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Tam ondanmesela kafamda saçalrımın arasında sanırım son 5 senedir filan geçmesine izin vermediğim bir yara var. sürekli yoluyorum kabuğunu. ama bilerek değil. mesela hesap yapıyorum birşeye dalıyorum bakıyorum yine yolmuşum. yada bir şey düşünüyorum bakıyorum elim sürekli orda.
alt tarafı pilav anlattım kızkalkıpta kebap börek demedim
Kız bide bende o kadar büyük göğüs yok=))Hiç kıskanmadım
Evet bende sivilce çıktığında devamlı onu dürter yolar yara yaparım. Uyuz it gibiyimmesela kafamda saçalrımın arasında sanırım son 5 senedir filan geçmesine izin vermediğim bir yara var. sürekli yoluyorum kabuğunu. ama bilerek değil. mesela hesap yapıyorum birşeye dalıyorum bakıyorum yine yolmuşum. yada bir şey düşünüyorum bakıyorum elim sürekli orda.
ben hep aynı yerle uğraşıyorum. kazı çalışması yaptım orada. annem artık beynin gözüküyor kafayı üşüteceksin diyorTam ondancok stresli oldigum zaman surekli saclarim toplar acarim acar oynarim sac diplerimle ugrasirim sinir bozucu
o allahın emri zatenEvet bende sivilce çıktığında devamlı onu dürter yolar yara yaparım. Uyuz it gibiyim
=))) biz sökeliler can yakariz
❤❤❤❤❤❤
Kız bide bende o kadar büyük göğüs yok=))
Ay allah im=))))))))ordaa bir söke var uzaktaaaa o söke bizim söke söke alırız lay lay lay lay
mesela kafamda saçalrımın arasında sanırım son 5 senedir filan geçmesine izin vermediğim bir yara var. sürekli yoluyorum kabuğunu. ama bilerek değil. mesela hesap yapıyorum birşeye dalıyorum bakıyorum yine yolmuşum. yada bir şey düşünüyorum bakıyorum elim sürekli orda.
ben hep aynı yerle uğraşıyorum. kazı çalışması yaptım orada. annem artık beynin gözüküyor kafayı üşüteceksin diyor
neyse ben zaten yapmayı beceremiyorumPilav yasak
Acıktırır
Tok tutmaz
Yağlı
dün öyle demiyodunuz leniyiymiş tuttum anneyi=))))
bende de hiç yokGittim facebookuna baktım fotoğraflarını stalkladım bir
Sen kimlerin canını yaktın anlat bakalım
Bende nerdeyse hiç yok
Anaya gıcık olunmaz=))))dün öyle demiyodunuz lenkarar verin bi ona göre gıcık olcam anama
oldu o zamanbende de hiç yok
paylaşabilir bende 3 ümüzede yetecek kadar varİkizim bana biraz verir belki
seni döverim bak
neyse ben zaten yapmayı beceremiyorum
ayh canım köz patlıcan istediserbest mi o
bende de hiç yok
kendisi 1,80 boyunda 60 kiloSerbest kalorisi düşük onun çok yağa bala bulama yeter
Tamam kıskanmamı geri alcam o zaman
Ne kadar az bir göbekten bahsediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?