kendisi 1,80 boyunda 60 kilodövebiliriz
kaşınıyo demiBiliyıdım böyle olacağını işte
vur alışverişin dibine dibine :)Hanimlar benim cücükle markette mahsur kaldik yamur bastirdi cocugun ceketide yok
disarda cadirin altinda bekliyoz para yok bidaha giripte bisey alamiyomvur alışverişin dibine dibine :)
taksiye falan binebiliteniz yok mudisarda cadirin altinda bekliyoz para yok bidaha giripte bisey alamiyom
Gelmenle kadinin markette mahsur kalmasi bir oldu yagmur yuzundenHeytt kim nerde nicin mahsur kalms
Kiz market yaakindi ama cocuk islancak diye bekledik kocişi aradim gel bizi al diye onun gelmesine gerek kalmadan yagmur hafifleyince geldik evimizetaksiye falan binebiliteniz yok mu
Markette kaldim ama simdi sukur evimizdeyiz yemekleride hazirliyom az kaldiHeytt kim nerde nicin mahsur kalms
Ama niidenseni döverim bak
Kız yok cidden direkt göbek çıkıyor var birazSerbest kalorisi düşük onun çok yağa bala bulama yeter
Tamam kıskanmamı geri alcam o zaman
Ne kadar az bir göbekten bahsediyoruz
Ahh kiyamam o cücüke=)Hanimlar benim cücükle markette mahsur kaldik yamur bastirdi cocugun ceketide yok
O durumundan gayet memnundu abur cuburunu almisti nede olsaAma niiden
Kız yok cidden direkt göbek çıkıyor var biraz
Ahh kiyamam o cücüke=)
O zaman yerim ben o cücüküü=)))O durumundan gayet memnundu abur cuburunu almisti nede olsa
H.geldin yeni geliiiiiinHu huuu
yola çıktınız mı tatlım❤♡❤♡❤♡Hu huuu
Hosbuldum kız=) burdasiniz madem niye yazmıyorsunuz hainler÷)))H.geldin yeni geliiiiiin
Evet 1 saat falan kaldıyola çıktınız mı tatlım❤♡❤♡❤♡
hayırlı yolculuklar :)) sağ salim varırsınız inşallah❤♡❤♡❤♡Evet 1 saat falan kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?