- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Basin sagolsunSeni coook ozledim canim arkadasim kardesim mekanin cennet olsun .. icimi buraya dokmek istedim
Allah razi olsunBasin sagolsun
Allah rahmet eylesin tatlımSeni coook ozledim canim arkadasim kardesim mekanin cennet olsun .. icimi buraya dokmek istedim
Allah razi olsun canimAllah rahmet eylesin tatlım
Amin insallah yenimi olduAllah razi olsunozlem cok agir basiyor Allah baska olumlerle sinaamasin
8 ay olcak :/Amin insallah yenimi oldu
hayatımda en korktuğum şey sevdiğim kişileri kaybetmek8 ay olcak :/
Allah gostermesin cok kotu bisey insan yokluguna alisamiyor . Akrabamdi kendisi ama kardesim gibiydi 19 yasinda vefat ettihayatımda en korktuğum şey sevdiğim kişileri kaybetmek
aynen tatlım ya Allah sabır versinAllah gostermesin cok kotu bisey insan yokluguna alisamiyor . Akrabamdi kendisi ama kardesim gibiydi 19 yasinda vefat etti
Bide genc olunca insan daha cok uzuliyor sanirim demiÖlüm Allahin emri ama iste tek mesele yokluguna alisamamak
olen kisi nekadarcok yakininsa okadar cok uzuluyon tabi dedigin gibi genc oldugundan da uzuluyor ama biyanda da kurtardi kendini diyom zaman gectikce bozuluyordu..Bide genc olunca insan daha cok uzuliyor sanirim demi
başın sağolsunSeni coook ozledim canim arkadasim kardesim mekanin cennet olsun .. icimi buraya dokmek istedim
o ben mi oluyorum :)Benim güzel hamisiiim nerdesin =))nemesis canım ikiziim ve onun miniminnaciik kuzusu=)
Allah razi olsun amin.. hayirli geceler Allaha emanet olun :)başın sağolsunallah sabır versin canım
sende tatlım görüşürüz❤♡❤♡❤♡ bende çıkıyorum:)Allah razi olsun amin.. hayirli geceler Allaha emanet olun :)
Hayır ikizim oluyor şuan=))o ben mi oluyorum :)
hamile mi kız :)Hayır ikizim oluyor şuan=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?