- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
buyur tatlım❤♡❤♡❤♡Kizlaaaaaaaaaaar
Kiz gebesin ya bizide dualarindan an cokca ❤❤Evet bebis geliyoo bana :)) bahsederim tabi bahsetmem mi :)) amin ayrica canim benim. Allah isteyen herkese nasip etsin..
Ne olur k.bakma inan ki yazdiklarini ya okufum da anlamadim yada okumadim sanki okumadim farketmemisim onu kacirmisim
Gozun aydin canim cok sevindim❤❤Hep senin dualarin kabul oldu :)))
allah hayirli ewlat olmasini nasip etsin olmayanlarada nasip eder imsaAllah dua et berkese :)Yok canim ne kusura bakmasi :) Dun soylemedim ki zaten. Once esime soylemek istedigim icin sakladim. Aksam yazdim :)) hatta aksamda degil gece 1 de yazdi ikizim :))
Kiz gebesin ya bizide dualarindan an cokca ❤❤
Tesekkurler canimmmm :)Gozun aydin canim cok sevindim❤❤
Amin canim tesekkur ederim. :) allah her isteyene nasip etsin insallah :)allah hayirli ewlat olmasini nasip etsin olmayanlarada nasip eder imsaAllah dua et berkese :)
Bebişin nekadarlik 1aylik mi ^_^Anmazmiyim hic :)
Tesekkurler canimmmm :)
Amin canim tesekkur ederim. :) allah her isteyene nasip etsin insallah :)
Evet daha yeni :))Bebişin nekadarlik 1aylik mi ^_^
Mercimek daha o:)))Evet daha yeni :))
mercimek bile değil kiMercimek daha o:)))
Diķkat et artik kendine :)Evet daha yeni :))
Mercimek daha o:)))
Diķkat et artik kendine :)
mercimek bile değil ki❤♡❤♡❤♡
ileride tekmeleriyle seni uyandırabilecek boyuta geliyorOrda bir mercimek var uzaktaaaa :))
Etmem mi beee :))
Bulgur o zaman :)
Uyandirsin buyuyuncede ben onu durterim kalk iadeyi ziyarete geldim diye. :)ileride tekmeleriyle seni uyandırabilecek boyuta geliyor❤♡❤♡❤♡
hahah ne güzel ❤♡❤♡❤♡Uyandirsin buyuyuncede ben onu durterim kalk iadeyi ziyarete geldim diye. :)
Ay insaAllah bizde sewincimizi buraya yazariz :)Uyandirsin buyuyuncede ben onu durterim kalk iadeyi ziyarete geldim diye. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?