Evettt =)hamile mi kız :)
Bizde mutluluktan uçuyoruz çok şükür=)sabahtan beri tutuyorum kendimi söylememek içinaaa çok sevindim❤♡❤♡❤♡nemesis
Benim güzel hamisiiim nerdesin =))nemesis canım ikiziim ve onun miniminnaciik kuzusu=)
aaa çok sevindim❤♡❤♡❤♡nemesis
Bizde mutluluktan uçuyoruz çok şükür=)sabahtan beri tutuyorum kendimi söylememek için
Ay evet yaa çok şükür :) bugünü bize yaşattığı içinde rabbime binlerce kez şükür olsun.. =) bende seni çok seviyorum ikiziim=)Oyy benim biricik ikizim :) cok seviyorum seni :) iyi ki varsin iyiki tanimisim senin gibi birini :) oz kardesim olsan bu kadar severdim ancak :))
Tesekkur ederim :)
Catladik demi butun gun :)) ama finali iyi oldu :)))))
Hep senin dualarin kabul oldu :)))Ay evet yaa çok şükür :) bugünü bize yaşattığı içinde rabbime binlerce kez şükür olsun.. =) bende seni çok seviyorum ikiziim=)
Hepimizin duasıydi bu=))Hep senin dualarin kabul oldu :)))
Geldimm canimm herkese hayirli sahurllar@ Ugur_bocegimIsikOlsun
Ayyyyy gebe misn cok sukur allah kucagina almayi nasip etsinnn ohhhh artik buyuyunce burdaki teyzelerinden bahsedersinnn:))Hep senin dualarin kabul oldu :)))
Evet bebis geliyoo bana :)) bahsederim tabi bahsetmem mi :)) amin ayrica canim benim. Allah isteyen herkese nasip etsin..Ayyyyy gebe misn cok sukur allah kucagina almayi nasip etsinnn ohhhh artik buyuyunce burdaki teyzelerinden bahsedersinnn:))
Bizim sahur simdiGeldimm canimm herkese hayirli sahurllar
Hayırlı sabahlar canım=))Cumleteeen hayirli sabahlar ♡♡
YokKimse yok mu yaahu=)
Yokbugun pazarya millet oglene kadad uyuyodur tabi kocisleride ewdedir. Benim kociş calisiyor :)
günaydır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?