Gunaydiiiiiin h.geldin nerelerdeydin gozukmuyon <3 :)Günaydınnnnnnnn kızlar
Herkeze güzel mutlu huzurlu bir hafta diliyorummmm
hoşbuldmm tatlmm sende hoşgeldinn =) ben hafta sonu pek giremiyorum malım calısnca hafta sonu evin işi gücü cocuk pazar günümüz rezil oldu zaten onu hiç sorma zatenGunaydiiiiiin h.geldin nerelerdeydin gozukmuyon <3 :)
Bi kontrole gideyim adetim 2 hafta once geldi sogan suyuda iciyom belki ondandir tabi yumurtlamanin haberciside olabilirmis .. onu bi sorcam ..
Günaydınnnnnnnn kızlar
Herkeze güzel mutlu huzurlu bir hafta diliyorummmm
Gunaydiiiiiin h.geldin nerelerdeydin gozukmuyon <3 :)
bana kuru kuru mu günaydını laik gördünnOvulasyon testi yapsana yumurtlama takibin icin
Gunaydinn :)
Sanada gunaydinnn :))
Herkese gunaydinnnn
Ikizime ap ayri gunaydinn ❤❤
Iste sonuna ekliyecektim bir iki sifat eklemeyerek kiyak yaptimbana kuru kuru mu günaydını laik gördünn
günaydın tatlım :)))❤♡❥❤♡❥hoşbuldmm tatlmm sende hoşgeldinn =) ben hafta sonu pek giremiyorum malım calısnca hafta sonu evin işi gücü cocuk pazar günümüz rezil oldu zaten onu hiç sorma zaten
sen napıon
yalanına şey ediyimmmmIste sonuna ekliyecektim bir iki sifat eklemeyerek kiyak yaptim
günaydınlar naber (=günaydın tatlım :)))❤♡❥❤♡❥
önceki mesajları okumanı tavsiye ederim :) iyiyim tatlım bende işte uyandık öyle :) sen nasılsın?❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥günaydınlar naber (=
niyeki kacrdm birşeyler mi var =) bende aynı iş güc koşusturmaca bildiğin gibi durumlarönceki mesajları okumanı tavsiye ederim :) iyiyim tatlım bende işte uyandık öyle :) sen nasılsın?❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
hep sizin yüüznüzdenGunaydin kizlaaar mutlu haftalar olsun
çok bomba bi haberi kaçırdın bence işin yoksa bak :))niyeki kacrdm birşeyler mi var =) bende aynı iş güc koşusturmaca bildiğin gibi durumlar
nemesisin hamile oldumu ?çok bomba bi haberi kaçırdın bence işin yoksa bak :))
kız görmüş müydün :) nemesisin hamile olduğu tabi ki❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥nemesisin hamile oldumu ?
yeni gelinin tatile cıktıgımı hangisi
Ney bizim yuzumuzden len delihep sizin yüüznüzden
ohooo ilk haberi olan benm zaten =)kız görmüş müydün :) nemesisin hamile olduğu tabi ki❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?