H.geldin kiz :) nereelerdeydinHuu huuuu=))
Deniz havuz yemek=)) geldim odaya yemeğe incem birazdan ne yapıyorsun=)H.geldin kiz :) nereelerdeydin
Anam havuzunuzda mi var sizin yoksa tatil mi yapiyin :)Deniz havuz yemek=)) geldim odaya yemeğe incem birazdan ne yapıyorsun=)
aaa kız o zaman ne işin var burda❤♡❤♡❤♡ doya doya tatilin tadını çıkarınDeniz havuz yemek=)) geldim odaya yemeğe incem birazdan ne yapıyorsun=)
Ay insaAllah bizde sewincimizi buraya yazariz :)
Huu huuuu=))
kız alanya da tatile geldik =) bizde havuz ne gezer =)))Anam havuzunuzda mi var sizin yoksa tatil mi yapiyin :)
oh oh maşallah❤♡❤♡❤♡kız alanya da tatile geldik =) bizde havuz ne gezer =)))
Ay ne guzel bizi tatile goyuren de yokkız alanya da tatile geldik =) bizde havuz ne gezer =)))
ah ah yarama tuz bastınAy ne guzel bizi tatile goyuren de yok
Anlasilsi ayni derd sende de var olsun be bizde memlekette evimizde tatil yapariz :) piknigr gidrriz gezmeye gideriz idarr et artikah ah yarama tuz bastın
❥❥❥ah ah yarama tuz bastın
tatlım normalde ölü deniz planımız vardı ama hamile olduğum için otomatik olarak iptal olduAnlasilsi ayni derd sende de var olsun be bizde memlekette evimizde tatil yapariz :) piknigr gidrriz gezmeye gideriz idarr et artik
ay ben bu kalpleri çalarım ama ❤♡❥❤♡❥❤♡❥
❥❥❥ nekadarlik bebisin biara dogurdun zannetmislerdi o sen olmalisin :)ay ben bu kalpleri çalarım ama ❤♡❥❤♡❥❤♡❥
evet o benim❥❥❥ nekadarlik bebisin biara dogurdun zannetmislerdi o sen olmalisin :)
:)evet o benim2 saat gelmedim doğurdum sandılar
Kralicemmm nasilsin ❤❤kimler var topikteevet o benim2 saat gelmedim doğurdum sandılar
iyiyim tatlım valla aynı işteKralicemmm nasilsin ❤❤kimler var topikte
Surekli kk diyonn yani kiz esin kizmiyor mu :)iyiyim tatlım valla aynı işte❤♡❥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?