çünkü kıskanıonuz cekemiosunuz ne zamna piknige gitsek dolu yagıyorNey bizim yuzumuzden len deli
hayırlı sabahlar tatlimm sanaa merhabalarHayırlı Sabahlar Merhaba :)
Hoşbuldum nasılsın Lady'm :)h
hayırlı sabahlar tatlimm sanaa merhabalar
hoşgeldinn =)
oh oh ne güzel❤♡❥❤♡❥ohooo ilk haberi olan benm zaten =)
merhaba canım❤♡❥❤♡❥Hayırlı Sabahlar Merhaba :)
valla tatlım durum bizlik değil senlikçünkü kıskanıonuz cekemiosunuz ne zamna piknige gitsek dolu yagıyor
Napıyosun nasılsın ❤♡oh oh ne güzel❤♡❥❤♡❥
merhaba canım❤♡❥❤♡❥
valla tatlım durum bizlik değil senlikhaziranda bile dolu yağıyorsa biz ne yapalım :)
öyle aynı tatlım iyiyim çok şükür ❤♡❥❤♡❥ sen nasılsın?Napıyosun nasılsın ❤♡
iyiyim tatlım iş güc ugrasmaca işte sagolasnn sen nasılsnnnnHoşbuldum nasılsın Lady'm :)
bu sene yaz gelmicek anlaşıldıoh oh ne güzel❤♡❥❤♡❥
merhaba canım❤♡❥❤♡❥
valla tatlım durum bizlik değil senlikhaziranda bile dolu yağıyorsa biz ne yapalım :)
Maşallah Allah iyilik versin ❤öyle aynı tatlım iyiyim çok şükür ❤♡❥❤♡❥ sen nasılsın?
sen bi kendini tanıttınmıdı bakem bizeMaşallah Allah iyilik versin ❤
Şükür bende iyiyim bir yaramazlık yok :)
Maşallah çalışıyomusun? Allah kolaylık versin :)iyiyim tatlım iş güc ugrasmaca işte sagolasnn sen nasılsnnnn
Hahahhayyy senle alakali olabilirmiçünkü kıskanıonuz cekemiosunuz ne zamna piknige gitsek dolu yagıyor
ev işleri daha zor bana ev işleri deme cıldırıorummMaşallah çalışıyomusun? Allah kolaylık versin :)
Şükür bende iyiyim ev işleriyle uğraşıyorum :)
vla ne bilyim gı görümcemle eltimden süpe ediorum kesin lanetlediler beniHahahhayyy senle alakali olabilirmi
Hayirli sabahlar hg nasilsin??Hayırlı Sabahlar Merhaba :)
Onlardan once normaldmiydin cok merak ettimvla ne bilyim gı görümcemle eltimden süpe ediorum kesin lanetlediler beni
aynen ya neyse ramazan sonuna kadar sıcak gitmesinde :) sonra ısınsın :))bu sene yaz gelmicek anlaşıldı
aman iyi ol tatlım❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥Maşallah Allah iyilik versin ❤
Şükür bende iyiyim bir yaramazlık yok :)
Gülçin B.sen bi kendini tanıttınmıdı bakem bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?