amannn onun olsnn hııhhKizi tatilde rahat birak len
Sanami onlaraminormalde okullar kapannca ama kv de orda eltimin cocuguna bakıor eltimin annesi ne zaman giderse istanbula o zaman dönerler bayramı bulur kabus baslck bayramda saglam bi psikoloji ve durş lazm bana
:))Masallah canim bunlar yeterli simdilik
Maşallah canımm aslen Çorum'luyum ama Konya geliniyim :)) çok hoşbuldumm oğlum 15 aylık teyzesi senin ki? ❤anowwwwww hemşerimm gelmiş benmm yahuu bende konyalıyımmmmmaşallahh benmde bir oglum var allah bagıslasnn tatlmm kac yasndaa
Kaçmam kuzum :))hemşerimmm gelmiş eger kızı kacırırsan kafana zımbı yin
15 aylık canım :)Iyi bende sukurler olsun :) oglus kac yasinda:))
32 yasindayim denizlideyim evliyim 2 kizucum var :)Sizlerde kendinizi tanıtın hele bi :))
ben bi onlarla baş gelemiom lanSanami onlarami
benmkside 13 aylık:))
Maşallah canımm aslen Çorum'luyum ama Konya geliniyim :)) çok hoşbuldumm oğlum 15 aylık teyzesi senin ki? ❤
Kaçmam kuzum :))
15 aylık canım :)
acaip pis pasaklı birisi hiç bulasma32 yasindayim denizlideyim evliyim 2 kizucum var :)
Allah bağışlasın maşallah :)32 yasindayim denizlideyim evliyim 2 kizucum var :)
olsun olsun biz idare ederük yabancımıyızAllah bağışlasın maşallah :)
Ben tlfdan yazıyorum sizin gibi hızlı yazamıyorum :)
Beter ol insallah hemen gelip yaz sonuna kadar kalirlarben bi onlarla baş gelemiom lan
28 yaşındayım 8 yıllık evliyim 3 yaşında kızım ve doğacak bir kızım daha var❤♡❥❤♡❥ çalışmıyorum niğde de oturuyorum❤♡❥❤♡❥Sizlerde kendinizi tanıtın hele bi :))
Allah bağışlasınbenmkside 13 aylıkkac yıllık evlisin konyanın neresnde oturyorsunuzz
söz ver kacmcn demi
Onemli degil canim alisirsinAllah bağışlasın maşallah :)
Ben tlfdan yazıyorum sizin gibi hızlı yazamıyorum :)
Senin kotu enerjiden nasibini almasin yazikacaip pis pasaklı birisi hiç bulasma
Maşallah Allah bağışlasın hayırlı saglıklı doğumlar inşallah :)28 yaşındayım 8 yıllık evliyim 3 yaşında kızım ve doğacak bir kızım daha var❤♡❥❤♡❥ çalışmıyorum niğde de oturuyorum❤♡❥❤♡❥
sağol tatlım benim❤♡❥❤♡❥ evet :) havalar bi düzelmedi ya @Lady Marmalade yüzündenMaşallah Allah bağışlasın hayırlı saglıklı doğumlar inşallah :)
İç anadolu da yakınmışız ❤
Birde yazı şekli falan seçiyorum tlfla neyimeyseOnemli degil canim alisirsin
Bende telden giriyorum alisirsinBirde yazı şekli falan seçiyorum tlfla neyimeyseen iyisi düz yazmak
Burasıda bulutlu en yüksek 22 dereceymiş. Napmış Lady havalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?