- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Tamam canim :)Yok vermedi bikac gun sonra gecmezse giderim tekrar zaten
Kiz hg nerdesin sennyaaaKızlar merhaba
Kız sen nerdesin allah aşkına meraktan öldükKızlar merhaba
Dipteyim cokusteyimKız sen nerdesin allah aşkına meraktan öldük
Ayrıldıniz mi kızDipteyim cokusteyim
Öyle oldu kuzumAyrıldıniz mi kız
Senin için daha hayırlısı bu olacak inanıyorum canım. Evlenip ayrılmaktan iyidir... Çok konuşup canını sıkmak istemiyorum ama ne yalan söyleyim senin hayatın için sevindim.. çünkü hiç üzülmeni istememÖyle oldu kuzum
Henüz yaram çok taze. Dün gerçekleşti ayrılık. 1 ay olmuştu konuşmayali ondan hiç bir adim yoktu. Insanlar araya girdi sürekli. Olmadi. Baktim olmuyor yetişkin insanlariz dedim gittim yanina konuştuk kabul etmedi hiç birşey olumlu hiç birşey yapmadı eyvallah dedim Çıktım geldim ve ertesi gün yani dün mesaj attım tekrardan yine olmadi. Bitsin o zaman dedim sen bilirsin dedi. Bi kadar basitti dimi. Vay anasini beSenin için daha hayırlısı bu olacak inanıyorum canım. Evlenip ayrılmaktan iyidir... Çok konuşup canını sıkmak istemiyorum ama ne yalan söyleyim senin hayatın için sevindim.. çünkü hiç üzülmeni istemem
Evet çok taze üzülmekte haklısın yaşanmışlik var ama bak senin için bi adım atmayan insan var ortada... ilerleyen zamanlar da iyi ki diyeceksinHenüz yaram çok taze. Dün gerçekleşti ayrılık. 1 ay olmuştu konuşmayali ondan hiç bir adim yoktu. Insanlar araya girdi sürekli. Olmadi. Baktim olmuyor yetişkin insanlariz dedim gittim yanina konuştuk kabul etmedi hiç birşey olumlu hiç birşey yapmadı eyvallah dedim Çıktım geldim ve ertesi gün yani dün mesaj attım tekrardan yine olmadi. Bitsin o zaman dedim sen bilirsin dedi. Bi kadar basitti dimi. Vay anasini be
Biliyorum iyiki diyeceğim ama şu an için aynı düşüncede değilim. Içim öyle bir yanıyor ki anlatamamEvet çok taze üzülmekte haklısın yaşanmışlik var ama bak senin için bi adım atmayan insan var ortada... ilerleyen zamanlar da iyi ki diyeceksin
Haklisin tabii canım kimse sana üzülme ağlama şöyle böyle diyemez tabii üzüleceksin acı çekeceksin insanii duygular bunlar. Hafifleyecek zamanlaBiliyorum iyiki diyeceğim ama şu an için aynı düşüncede değilim. Içim öyle bir yanıyor ki anlatamam
ileride çocukla ayrılman emin ol seni daha çok üzüp daha çok yıpratacaktı tatlım.çok üzülme ileride bu yaptığının ne kadar doğru olduğunu anlıyacaksın.❤♡❥❤♡❥Öyle oldu kuzum
tatlım çokta kendini yıpratma. seni kaçıran üzülsün. emin ol bak ileride olsa daha kötü olacaktı guidingi görmedin miKusura bakmayin kafam inanın hiç yerinde değil başım çatlıyor gözlerim yuvalarından çıkacak sanki.
Cnm dikkat edersen burda kimse üzülmedi.. tabi senin üzülmene üzüldük ama yol yakınken dönmene sevindik. . Karşına ruh ikizin çıkar inşKusura bakmayin kafam inanın hiç yerinde değil başım çatlıyor gözlerim yuvalarından çıkacak sanki.
Sen nasil sevip adim atiyorsan sevse o da adim atardi. Demek ki sevmemis.bosver gitsin. Sevilmemeye layik biri degilsin ki. Seni seven illaki biri cikar. Kimse cikmazsa yine uzulme ben seviyorum seni..Henüz yaram çok taze. Dün gerçekleşti ayrılık. 1 ay olmuştu konuşmayali ondan hiç bir adim yoktu. Insanlar araya girdi sürekli. Olmadi. Baktim olmuyor yetişkin insanlariz dedim gittim yanina konuştuk kabul etmedi hiç birşey olumlu hiç birşey yapmadı eyvallah dedim Çıktım geldim ve ertesi gün yani dün mesaj attım tekrardan yine olmadi. Bitsin o zaman dedim sen bilirsin dedi. Bi kadar basitti dimi. Vay anasini be
Sen nasil sevip adim atiyorsan sevse o da adim atardi. Demek ki sevmemis.bosver gitsin. Sevilmemeye layik biri degilsin ki. Seni seven illaki biri cikar. Kimse cikmazsa yine uzulme ben seviyorum seni..
Seni zaten cok cok cok seviyorum ki :)Beni de sev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?