canm ben esnaf odasında calışıyorummmm bilgisayar basnda genelde hep işimCok sukur halimize (-) ewde takilmaca . Sen ne is yapiyon ? :*
Cuma gunu 11 de dedi doktor ama eşim olma dedi bende kararsizim. Kizi kime birakcam oda varcanm ben esnaf odasında calışıyorummmm bilgisayar basnda genelde hep işimsenn rahim filmi ne oldu
Selam kız ne yapıyorsunGunaydiiiin napiyonuz guzellikleeeeer <3 :*
selaamSelam kızlar ❤❤❤❤
Doktor ol diyorsa ol allah askina esin ne bilir kiCuma gunu 11 de dedi doktor ama eşim olma dedi bende kararsizim. Kizi kime birakcam oda var
Eşim olma dedi ne demek ya. Ne alaka? Doktor olan o da bizim mi haberimiz yok =)ol canım senin sağlığın için sonuçta. Birkaç saat kızına bakacak kimse yok muCuma gunu 11 de dedi doktor ama eşim olma dedi bende kararsizim. Kizi kime birakcam oda var
canm eşin doktor mu yahu saglıgn söz konusu sakınn öle birşey yapmaCuma gunu 11 de dedi doktor ama eşim olma dedi bende kararsizim. Kizi kime birakcam oda var
nasılsın tatlım ❤♡❥❤♡❥Selam kız ne yapıyorsun
selaam
benhuu huu kimse yokmu ??
sen zaten hep burdasn sıradaki yok mu =)nasılsın tatlım ❤♡❥❤♡❥
ben
hahahsen zaten hep burdasn sıradaki yok mu =)
Ay napim ya bnim kocis geldide yemegi ona yemk hazrladim sen napyosun canm tatil bitmedi miSelam kız ne yapıyorsun
selaam
kız senin herifi dinleme git çektirtirt aaa sağlığa karışılır mıAy napim ya bnim kocis geldide yemegi ona yemk hazrladim sen napyosun canm tatil bitmedi mi
Bende korkuyom ya öne kocisi atiyomcanm eşin doktor mu yahu saglıgn söz konusu sakınn öle birşey yapma
Korkuyomkız senin herifi dinleme git çektirtirt aaa sağlığa karışılır mı
Tazikli sivi basiyolarmis canimKorkuyom
tatlım korkmaKorkuyom
Iste uyutma olmicak ondan korkuyom bn ucretsiz üniversitede yaptrcamtatlım korkmasağlık için yapabileceğimiz bir şey yok bak ben iğneden korkuyorum ama ne yapıyım mecbur sağlık için yeri geldiği yapılıyor. eğer uyutursalar zaten bir şey hissetmiyorsun
:/Iste uyutma olmicak ondan korkuyom bn ucretsiz üniversitede yaptrcam
tatlım doktor sana sormadımı veya sen uyutulmak istiyorum felan desenIste uyutma olmicak ondan korkuyom bn ucretsiz üniversitede yaptrcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?