Ikizim gibi huu huuu lamahuu huu kimse yokmu ??
Sormadi sadece giderken 2 tane ilac alcam biri agri kesici biri antibiyotik hap devlet hastanesi olunca uyutmuyolarmis bide ya doktor bakmasa diyede korkuyim ögrenci asistanlar falan var hep cocugu kime burakcam oda vartatlım doktor sana sormadımı veya sen uyutulmak istiyorum felan desen
Ya kociş işe gitm9cek yada kaynis ama kaynişe pek gitme diyesim yok bide bi abla var kabul ederse ona birakmam daha dogru olcak..Sormadi sadece giderken 2 tane ilac alcam biri agri kesici biri antibiyotik hap devlet hastanesi olunca uyutmuyolarmis bide ya doktor bakmasa diyede korkuyim ögrenci asistanlar falan var hep cocugu kime burakcam oda var
iş güc yapasm yok boş boş baknıorum su an sen napıosn nasılsın durumlar nasılhahahnapıyorsun? :))
evet bence de sen bahane ypaıorsn ama saglgın söz konusu ihmale gelirmi tatlmm yaaBende korkuyom ya öne kocisi atiyom
o niee bee sadece o mu huhuluo yaniiIkizim gibi huu huuu lama
iyiyim nasıl olayım havuz başında oturuyoruz=))nasılsın tatlım ❤♡❥❤♡❥
ben
Ol canım daha haftasonu bitecekAy napim ya bnim kocis geldide yemegi ona yemk hazrladim sen napyosun canm tatil bitmedi mi
ben diyecektim valla=))) hu hu mu da almayin=))Ikizim gibi huu huuu lama
Tamam canim gitcem insaAllah tabi orda fikrim ddgisir mi bilmem :) canim ben simdi coxugu uyutam bende uyuyamevet bence de sen bahane ypaıorsn ama saglgın söz konusu ihmale gelirmi tatlmm yaa
iyi tatlım bi yemek yaptım şimdi :)iş güc yapasm yok boş boş baknıorum su an sen napıosn nasılsın durumlar nasıl
oh ne güzel❤♡❥❤♡❥ keyfini çıkariyiyim nasıl olayım havuz başında oturuyoruz=))
Ol canım daha haftasonu bitecek
ben diyecektim valla=))) hu hu mu da almayin=))
Ben cocukla ewin onunde kaynisi bekliyom pazara gitcem sen naparsaan canim :)Kizlar ne var ne yok
Bende cocugu dr goturdum geldim simdi uyuttum canim :)Ben cocukla ewin onunde kaynisi bekliyom pazara gitcem sen naparsaan canim :)
Gecmis olsun nesiBende cocugu dr goturdum geldim simdi uyuttum canim :)
VarGecmis olsun nesi
Sagol csnim bikac gundur derimden derindsn oksuruk vardi gecmedi bi turlu onun icin goturdum busey yokmus sukur mevsimdrn dedi dr surup verdi bakalim insallah gecerGecmis olsun nesi
Bnim kizda da oluy9r gecmeyince buhar kullaniyoz :)Sagol csnim bikac gundur derimden derindsn oksuruk vardi gecmedi bi turlu onun icin goturdum busey yokmus sukur mevsimdrn dedi dr surup verdi bakalim insallah gecer
Bikac gun kullansin gecmicek olursa bakalim tekrar dedi dr insallah gecer kuzum oksurdukce benim cigerim parcalaniyorBnim kizda da oluy9r gecmeyince buhar kullaniyoz :)
Baya alaerjik onunnki gece korunmasi icin toz veya hap vermedi miBikac gun kullansin gecmicek olursa bakalim tekrar dedi dr insallah gecer kuzum oksurdukce benim cigerim parcalaniyor
Yok vermedi bikac gun sonra gecmezse giderim tekrar zatenBaya alaerjik onunnki gece korunmasi icin toz veya hap vermedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?