- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Korktum kiz niye kara gun :/desene o kara günde evlenmsz ikimzde
tamam gelme o zaman başkasına ısmarlarım bende şekerben senn cigerini bilirim bana kendini ögretme
bende 2 ağustosdesene o kara günde evlenmsz ikimzde
Oyle dedigine bakma .ayni sehirdeyseniz gelir bakar olmassa kaynisin bakar :)annem ben çocuk bakmam tut bakıcı diyor :)
Benim kac bilmiyom ama 11ile 13 arasibende 2 ağustos
kendisi hakkın rahmetine kavuştu. bu yolda yalnızım :)Oyle dedigine bakma .ayni sehirdeyseniz gelir bakar olmassa kaynisin bakar :)
Allah rahmet eylesin :/kendisi hakkın rahmetine kavuştu. bu yolda yalnızım :)
teşekkürler canım...Allah rahmet eylesin :/
bi sen eksikmisn zatenbende 2 ağustos
bakıcı tutta görrrrr gününüü aynı benm gibi olrsun artıkannem ben çocuk bakmam tut bakıcı diyor :)
bi şekerlemi kanacam sandndı pehhtamam gelme o zaman başkasına ısmarlarım bende şeker
benm içim kararrms kara gün olsa ne yazarKorktum kiz niye kara gun :/
bakıcı tutta görrrrr gününüü aynı benm gibi olrsun artık
ah insanlara güvenmek o kadar zor ki bide evladn alışmaynca uymaynca maffoluorsn
bi şekerlemi kanacam sandndı pehh
maddi durumlarmızı biliyorsn bende almak isterdm ama onlar cok pahalı su sartlarda almam mümkün dğeildi.. elimzdeki kamerayı değiitşrip 8 saat cken bir kamera alacagm.. bu iş kamera ilede olmuor.. sen bi anne olda hele anlıcan beni =)O sejin kabahatin canim. Suan tadilati yapilan evin her odasina kapali sistem kamera koyduruyorum. 24 saat canli olarak telefondan izleyebilecegim sekilde. Uatelik sadece bir odaya degil her odaya koyuyorum. Para kiyip alaydin dogru duzgun bir kamera.
Seker bile cok sana
Kiz ne kamerasi sen gercekten bakici mi tutcanO sejin kabahatin canim. Suan tadilati yapilan evin her odasina kapali sistem kamera koyduruyorum. 24 saat canli olarak telefondan izleyebilecegim sekilde. Uatelik sadece bir odaya degil her odaya koyuyorum. Para kiyip alaydin dogru duzgun bir kamera.
Seker bile cok sana
Daha yolun basinda :)maddi durumlarmızı biliyorsn bende almak isterdm ama onlar cok pahalı su sartlarda almam mümkün dğeildi.. elimzdeki kamerayı değiitşrip 8 saat cken bir kamera alacagm.. bu iş kamera ilede olmuor.. sen bi anne olda hele anlıcan beni =)
Tobe tobe insan rahat davranamaz o kameraylaO sejin kabahatin canim. Suan tadilati yapilan evin her odasina kapali sistem kamera koyduruyorum. 24 saat canli olarak telefondan izleyebilecegim sekilde. Uatelik sadece bir odaya degil her odaya koyuyorum. Para kiyip alaydin dogru duzgun bir kamera.
Seker bile cok sana
evet hele bi kucagına alsnda ben görürüm onu =)Daha yolun basinda :)
maddi durumlarmızı biliyorsn bende almak isterdm ama onlar cok pahalı su sartlarda almam mümkün dğeildi.. elimzdeki kamerayı değiitşrip 8 saat cken bir kamera alacagm.. bu iş kamera ilede olmuor.. sen bi anne olda hele anlıcan beni =)
canım benim kendi iş yerim var. o yüzden mecbur bakıcı..Kiz ne kamerasi sen gercekten bakici mi tutcan
kız ben evlenmeden beşik almış insanımDaha yolun basinda :)
neler geliyorTobe tobe insan rahat davranamaz o kameraylaaklima neler neler geliyor
sürünsem bile çocuk çok hoş senede gelsene diye mesaj atacağım sanaevet hele bi kucagına alsnda ben görürüm onu =)
evlenmeden beşik mi aldn yuh lan bu nasıl bir ruh hastalıgıdır bölevalla kuzum. tamam ev aprası biriktiriyorsunda evi 2 ay sonra al çocuğa düzgün kamera al. bu daha önemli.
canım benim kendi iş yerim var. o yüzden mecbur bakıcı..
kız ben evlenmeden beşik almış insanım
neler geliyor
sürünsem bile çocuk çok hoş senede gelsene diye mesaj atacağım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?