ultrasonlar ses dalgası kullanıyor canım.radyasyon içermez. tam aksine doktorum dediki karından bakılınca aradaki yüzey daha kalın olduğundan daha yüksek frekans kullanılıyor. vajinal olunca daha düşük frekans oluyor. ilk 3 ay vajinal karından daha sağlıklı dedi. 3 aydan sonra rahim aşşağı doğru sarkma yaptığından kullanmayız zaten. o zaman doğumu tetikleyebilir dedi.Az da olsa radysyin var ya ondan zarrli ama Allah buyuk ben hamileyken hergun vajinadan bakiliyirdu dis gebelik mi diye salak doktor daha 6 haftalik olmamis degerim 2 bin olmamis ne ugrasiyon demi
Sence kiz mi erkek mi ikiz mi :) bide bakiyinn ikiz oluyormisultrasonlar ses dalgası kullanıyor canım.radyasyon içermez. tam aksine doktorum dediki karından bakılınca aradaki yüzey daha kalın olduğundan daha yüksek frekans kullanılıyor. vajinal olunca daha düşük frekans oluyor. ilk 3 ay vajinal karından daha sağlıklı dedi. 3 aydan sonra rahim aşşağı doğru sarkma yaptığından kullanmayız zaten. o zaman doğumu tetikleyebilir dedi.
değerler hızlı artıyor ikiz olabilir dedi doktorum...Sence kiz mi erkek mi ikiz mi :) bide bakiyinn ikiz oluyormis
Vallaha mideğerler hızlı artıyor ikiz olabilir dedi doktorum...
niye kız yaş olmuş 32 zaten ikisz olsun bir kerede kurtaralımVallaha miabowwww sen ayvayi yemissin
anooww o doktordan bitane banada lazm o zaman kankacmbanada herkes aynı şeyi söyledi. dün doktor karından keseyi göremeyince vajinal bakalım dedi. dedim olmaz düşük yapıyormuş. yahu dedi o ultrason penisin yarı inceliğinde ve yarı boyuna rahim ağzında kalıyor. bebek rahiç içinde. arada çok emsafe var o yüzden en ufak zararı yok dedi. eğer o düşük yapsa her sevişenin cocuğu düşerdi penis daha büyük dedi. birde o düşük yapsa biz doktorlar manyakmıyız yapalım dedibenim doktor biraz çatlak gayet anlattığım gibi açıkladı
3. yılımıza gireceğiz canm agustosta inşallah allah nasip ederse =)2 yasini doldursun bünye istiyor bebis bebis diyehayirlisi nekadarlik ewliydin :)
kız bu götürmesede kocası yine gelir kovalaasada gelirgötürmem mi geliyor zaten. acıbademe gidiyorum canım zaten. devlet hastanesine adım atmam zorunda kalmadıkça :)
gel götürüyüm seni doktora. elma şekeri de veririmanooww o doktordan bitane banada lazm o zaman kankacm
aayyy kız ciddimi?değerler hızlı artıyor ikiz olabilir dedi doktorum...
su an beni kandırmaya calışıosnn ıııh cııkhhgel götürüyüm seni doktora. elma şekeri de veririm
kocamın yeri dizimin dibi diye kıskanma lütfenkız bu götürmesede kocası yine gelir kovalaasada gelir
ne kandırması kızzsu an beni kandırmaya calışıosnn ıııh cııkhh
Hadi ya yasini bilmiyordum :) ozamn iyi olur canim ama cok cekersin annen yasiuor mu bilmiyom ama yasiyorsa onuda evine alirsinniye kız yaş olmuş 32 zaten ikisz olsun bir kerede kurtaralım
ne guzel iste marmelatkız bu götürmesede kocası yine gelir kovalaasada gelir
MasaAllah bizde agustos3. yılımıza gireceğiz canm agustosta inşallah allah nasip ederse =)
yoo hiçde bilemmmkocamın yeri dizimin dibi diye kıskanma lütfen
desene o kara günde evlenmsz ikimzdeMasaAllah bizde agustos
ben senn cigerini bilirim bana kendini ögretmene kandırması kızz
annem ben çocuk bakmam tut bakıcı diyor :)Hadi ya yasini bilmiyordum :) ozamn iyi olur canim ama cok cekersin annen yasiuor mu bilmiyom ama yasiyorsa onuda evine alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?