ah canm maddi imkanlar el verse bırakrmydm sence kıyrmydm.. su an bakıcıda uymuor .. uymadı zamanda aglamaya baslıor az önce bi koşu eve gttim uyuttm yoksa ben gidene kadar dayanamazdı ama necburum keşke şartlar iyi olsada calısmasam baksam evladımaAnaaaaaa cok kucukmus niye biraktin bebisinisana ihtiyaci olan bir donem
Allah yardimcin olsun bende calismayi dusundum biara ama eşim calistrmadi . Emziriyin mu bilmiyom ama emziriyosan kesme cok hasta olur :)ah canm maddi imkanlar el verse bırakrmydm sence kıyrmydm.. su an bakıcıda uymuor .. uymadı zamanda aglamaya baslıor az önce bi koşu eve gttim uyuttm yoksa ben gidene kadar dayanamazdı ama necburum keşke şartlar iyi olsada calısmasam baksam evladıma
emziriyorm canm yok yok kesmedim öglenleri eve gidiyorum aram var o ara emzryrm zaten bol bol =)Allah yardimcin olsun bende calismayi dusundum biara ama eşim calistrmadi . Emziriyin mu bilmiyom ama emziriyosan kesme cok hasta olur :)
yoksa kıvırcığa kardeş mi geliyorUYKUMM VARR sürekli bir uyku hali içindeymm
bari sen baslama lanyoksa kıvırcığa kardeş mi geliyor
bari sen baslama lantöbe töbe
Canim sen hcg degerini takio ediyorsun demi mesela 1 hafta sonra kalp atisini duyman lazim 2000 ni gecmesi lazimyoksa kıvırcığa kardeş mi geliyor
nezaman yapmayi dusunuyonbari sen baslama lantöbe töbe
dün 1300 lerde idi. yarın yine kontrol var 2600 lere çıkması lazım. keseyi görürüz dedi doktor. ama bende biraz göbek olduğundan karından gözükmeyebilir o zaman vajinal bakacağız dedi doktorum. bakalım kısmet. kalp atışı için çok erken ama. daha 4 haftalık gebelik benim ki...çok heyecanlıyım ama.Canim sen hcg degerini takio ediyorsun demi mesela 1 hafta sonra kalp atisini duyman lazim 2000 ni gecmesi lazim
allah cekeceğimiz var dese 1 ken 2 olduk birde sen türedinnnbundan sonra böyle bende sapıtıp sapıtıp suçu hormonlara atacağım
daha zamanı var mümkünse oglan 1. sınıfa felan baslaynca canm zaten calşyrm öle yapma gibi bir imkanmzda yok..nezaman yapmayi dusunuyon
daha erken canm 2 haftan var benm kinin kalp atşları 6. haftanın sonunda duyuldu.. sakin telaşlanma vajinal baktrma ama ya o tehlikelidün 1300 lerde idi. yarın yine kontrol var 2600 lere çıkması lazım. keseyi görürüz dedi doktor. ama bende biraz göbek olduğundan karından gözükmeyebilir o zaman vajinal bakacağız dedi doktorum. bakalım kısmet. kalp atışı için çok erken ama. daha 4 haftalık gebelik benim ki...çok heyecanlıyım ama.
Kocisinide gotur ilk cocuk nede olsa :) durumun varsa ozele gitmenide tavsiye ederim devlet hastanesinde erkek almiyilar iceriyedün 1300 lerde idi. yarın yine kontrol var 2600 lere çıkması lazım. keseyi görürüz dedi doktor. ama bende biraz göbek olduğundan karından gözükmeyebilir o zaman vajinal bakacağız dedi doktorum. bakalım kısmet. kalp atışı için çok erken ama. daha 4 haftalık gebelik benim ki...çok heyecanlıyım ama.
2 yasini doldursun bünye istiyor bebis bebis diyedaha zamanı var mümkünse oglan 1. sınıfa felan baslaynca canm zaten calşyrm öle yapma gibi bir imkanmzda yok..
banada herkes aynı şeyi söyledi. dün doktor karından keseyi göremeyince vajinal bakalım dedi. dedim olmaz düşük yapıyormuş. yahu dedi o ultrason penisin yarı inceliğinde ve yarı boyuna rahim ağzında kalıyor. bebek rahiç içinde. arada çok emsafe var o yüzden en ufak zararı yok dedi. eğer o düşük yapsa her sevişenin cocuğu düşerdi penis daha büyük dedi. birde o düşük yapsa biz doktorlar manyakmıyız yapalım dedidaha erken canm 2 haftan var benm kinin kalp atşları 6. haftanın sonunda duyuldu.. sakin telaşlanma vajinal baktrma ama ya o tehlikeli
götürmem mi geliyor zaten. acıbademe gidiyorum canım zaten. devlet hastanesine adım atmam zorunda kalmadıkça :)Kocisinide gotur ilk cocuk nede olsa :) durumun varsa ozele gitmenide tavsiye ederim devlet hastanesinde erkek almiyilar iceriye
En iyisini yapiyon :)götürmem mi geliyor zaten. acıbademe gidiyorum canım zaten. devlet hastanesine adım atmam zorunda kalmadıkça :)
Az da olsa radysyin var ya ondan zarrli ama Allah buyuk ben hamileyken hergun vajinadan bakiliyirdu dis gebelik mi diye salak doktor daha 6 haftalik olmamis degerim 2 bin olmamis ne ugrasiyon demibanada herkes aynı şeyi söyledi. dün doktor karından keseyi göremeyince vajinal bakalım dedi. dedim olmaz düşük yapıyormuş. yahu dedi o ultrason penisin yarı inceliğinde ve yarı boyuna rahim ağzında kalıyor. bebek rahiç içinde. arada çok emsafe var o yüzden en ufak zararı yok dedi. eğer o düşük yapsa her sevişenin cocuğu düşerdi penis daha büyük dedi. birde o düşük yapsa biz doktorlar manyakmıyız yapalım dedibenim doktor biraz çatlak gayet anlattığım gibi açıkladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?