- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Canim nisan hastaneyee gitmis Hemen dogurur insaAllahZaten normalde uyuyamayan biriyim bu aralar komple uyuyamiyorum gece 12 de yattim uyumam 1 di sabah 6 da uyandim geride uyuyamadim.
InsaAllah :)Ay hadi hayirlisiyla dogursun insallahnisankralicesi
Bdv de bir konu var evlere senlik. Cok utaniyorum olanInsaAllah :)
Nerden bulcam ben onuBdv de bir konu var evlere senlik. Cok utaniyorum olanmutlaka bakin
kısa özet geçeyin kadın kocasının suratına osurmuş sevişirkenNerden bulcam ben onu
ben varım :)Kisme vaaami
Tovbeee tövbeeeekısa özet geçeyin kadın kocasının suratına osurmuş sevişirken
Ben cikiyom tatlim hafi Allaha emanet olun:)♡♡♡♡Kisme vaaami
Canim ben cikyom sonra gorusuruz insaAllah Allaha emnet olun bebisinleee ♤♡■°□○°○●•■•♤•Tovbeee tövbeeee
Görüşürüz canım yine gel :)Canim ben cikyom sonra gorusuruz insaAllah Allaha emnet olun bebisinleee ♤♡■°□○°○●•■•♤•
InsaAllah :) °•○●☆☆☆☆☆♡♡♡♡Görüşürüz canım yine gel :)
şimdilik burdayım :)Kiz KK nin gülü nerdesinnemesis ♡♡♡
Aciktim canim birsuru sey istiyorşimdilik burdayım :)
Aciktim canim birsuru sey istiyor
Kızlar herkese merhaba nasılsınız beni sorarsınız iyi olmaya çalışıyorum işten çıktım iş arıyorum yine dua edin bana burayı çok özledim sizleri de Allaha emanet olun
Dugun pilavi cacik et dolma sarma ayran sonra...daha varda unuttumne istiyor mesela anlatsana biraz
iyiyiz canım :) inşallah bulursun kısa sürede iş dualarımız seninle :)
Allah kolaylik versin insaAllah bulursun :)Kızlar herkese merhaba nasılsınız beni sorarsınız iyi olmaya çalışıyorum işten çıktım iş arıyorum yine dua edin bana burayı çok özledim sizleri de Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?