amlesizmisin len o ne öyle dünyaları istemişsinDugun pilavi cacik et dolma sarma ayran sonra...daha varda unuttum
Ben hep boyleyimdiramlesizmisin len o ne öyle dünyaları istemişsin
sen sarcanBen hep boyleyimdirvitaminsizim herseyim iaterim ama usengecimdir de kim sarcak dolma :F
Misafir gelmesikten sonra kolay kolay sarmam kaynisin yardim etmesi lazim ugrastirici :)sen sarcan
o zaman hazır alcaksınMisafir gelmesikten sonra kolay kolay sarmam kaynisin yardim etmesi lazim ugrastirici :)
Ay aman aman kalsin kuş üzmü koyuyolar hic sewmem dolamanin icunde :)o zaman hazır alcaksın
kız sende hiçbir şeye gelmiyorsun :dAy aman aman kalsin kuş üzmü koyuyolar hic sewmem dolamanin icunde :)
Niye yazamiyirsun neden bizi sensiz mahrum birakiyinBuraya geliyorum sesleniyorum sonra bidaha yazamiyorum
Dedigin gibi galibakız sende hiçbir şeye gelmiyorsun :d
zeytinyağlıda severim ben :) etlide sevmem amaDedigin gibi galibaama gercekten cok sacma kus uzumu tatli yapiyor yemegin tadini
Kiz etli super oluyor neyse agzim sulandi kapat bu konuyu. :)zeytinyağlıda severim ben :) etlide sevmem ama
Aynen :))Kiz etli super oluyor neyse agzim sulandi kapat bu konuyu. :)
Evet bensiz kalmak zor olsa gerekNiye yazamiyirsun neden bizi sensiz mahrum birakiyin♡♡♡
ben hic cikarmiyom ama yarin oruc tutmicam gibi insaAllah ozaman cikaririm :)Evet bensiz kalmak zor olsa gerekkiz hava guzel olunca cpcuklari cikariyorum onlarla ugrasiyorum yoruluyorum
Ben tutamiyorum canim tutsam bende cikaramam :)))ben hic cikarmiyom ama yarin oruc tutmicam gibi insaAllah ozaman cikaririm :)
:) suan ezank bekliyom insaAllah yemekler guzel olmustur Allah durumu olmayanlara yardim eder insaAllah cok zor gorupte yiyememekBen tutamiyorum canim tutsam bende cikaramam :)))
Amin amin...Allah kabul etsin canim:) suan ezank bekliyom insaAllah yemekler guzel olmustur Allah durumu olmayanlara yardim eder insaAllah cok zor gorupte yiyememek
InsaAllah canim :) hadi optum cikiyom benn :*☆♡♡♡♡Amin amin...Allah kabul etsin canim
Tamam canim afiyetler olsunInsaAllah canim :) hadi optum cikiyom benn :*☆♡♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?