Tabi herkes benim gibi anca yatmiyoki saatte 11 olmus daha saatten haberim yok. Iyi geceler canimmSahura kalkcam yorgunum :) cocuk ta yatti
Benim kardesimde dogana kadar kizdi. Dogunca baktik erkek misSen goremessin simdilik oglan ama 5. Ayinda kiz olbilir
Iyi geceler tatlim :*Tabi herkes benim gibi anca yatmiyoki saatte 11 olmus daha saatten haberim yok. Iyi geceler canimm
Valaha miBenim kardesimde dogana kadar kizdi. Dogunca baktik erkek mis
Benim kardesimde cok fikir degisti bi kiz dediler bi erkek en son kizda karar kildilar ama annem oglan bu bem biliyorum dedi. O yuzden nevresimlerini filan hep cigdem yesili aldi. Sonra son 2 hafta kala doguma erkek dediler yineValaha misasirdim bnm bebise oglan dediler 5. Ayinda kiz gibi dediler
MasaAllah sanaHadi kalkin artik aciyorum dukkani :))
Sanada gunaydinnn canimm :) kaldimi bir sikinti filmden. Varmi agri falanMasaAllah sanahayirli sabahlar bulgur annesi
yok ama hemen yıkanmamak lazımmıs 48 saat gecmesı lazımmıs ama ben dun hemen banyo yaptımSanada gunaydinnn canimm :) kaldimi bir sikinti filmden. Varmi agri falan
Evet banada dus yok 2 gun demisti. Sana soyelmediler mi birsey.yok ama hemen yıkanmamak lazımmıs 48 saat gecmesı lazımmıs ama ben dun hemen banyo yaptım
Hayir soylemediler netten bakinca gordum :/Evet banada dus yok 2 gun demisti. Sana soyelmediler mi birsey.
Neyse artik olan olmus. Dus olayini mikrop kapmaman icin soyluyorlar sudan. Ilac kullaniyorsun ne de olsa sorun olmaz muhtemelen :)Hayir soylemediler netten bakinca gordum :/
InsaAllah :) ise gittin mi sen yoksa ewde mi takiliyon ..:)Neyse artik olan olmus. Dus olayini mikrop kapmaman icin soyluyorlar sudan. Ilac kullaniyorsun ne de olsa sorun olmaz muhtemelen :)
Ise gidiyorum suan :)InsaAllah :) ise gittin mi sen yoksa ewde mi takiliyon ..:)
Iyi iscilerden sonra mi gidiyonIse gidiyorum suan :)
Evet normalde 8.30da aciliyor is yeri ben assolist olarak gec gidiyorumIyi iscilerden sonra mi gidiyon
Bundan sonra belki daha gecte gisebilrsin tabi uykudan uyanbilirsin sen isyerine yatak falan alEvet normalde 8.30da aciliyor is yeri ben assolist olarak gec gidiyorum
Zaten normalde uyuyamayan biriyim bu aralar komple uyuyamiyorum gece 12 de yattim uyumam 1 di sabah 6 da uyandim geride uyuyamadim.Bundan sonra belki daha gecte gisebilrsin tabi uykudan uyanbilirsin sen isyerine yatak falan al
Alla alla enteresaanZaten normalde uyuyamayan biriyim bu aralar komple uyuyamiyorum gece 12 de yattim uyumam 1 di sabah 6 da uyandim geride uyuyamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?