Hosgeldinn :)
Hos buldumm canumm nasilsin gebelik nasil gidiyorHosgeldinn :)
Iyi gidiyor simdilik :) bakalim 10 gun sonra kalp atislarini duyacagiz :)Hos buldumm canumm nasilsin gebelik nasil gidiyor
Ayyy hadi hayirlisi kiz bizm icinde dua et hamile kadınların duasi kabul oluyorIyi gidiyor simdilik :) bakalim 10 gun sonra kalp atislarini duyacagiz :)
Iyi gidiyor simdilik :) bakalim 10 gun sonra kalp atislarini duyacagiz :)
Ayyy hadi hayirlisi kiz bizm icinde dua et hamile kadınların duasi kabul oluyor
❤❤ederim tabi etmezmiyim
tatilde sayılır hala :) yok değil gebe bir kaç ay daha düşünmüyor :)
tabi bi ikizim sen iste yeter:))
değilim biz altı üstü 1 hafta gittim tatile gebe olsam da hemen belli olmuyor zaten=)))
Kiz yok tatilde kamismi demedimm genld soyledimm:)tabi bi ikizim sen iste yeter:))
değilim biz altı üstü 1 hafta gittim tatile gebe olsam da hemen belli olmuyor zaten=)))
Haa yok değilim ya allah kısmet ederse birkaç ay sonraya=)Kiz yok tatilde kamismi demedimm genld soyledimm:)
sen biran önce hamile kal ikizim herkes rahatlasınHaa yok değilim ya allah kısmet ederse birkaç ay sonraya=)
iyi çok şükür kuzum hamileliğim şu an balayındayım desem yalan olmaz önceki zamana göreHAMİLElik nasıl gidiyor azizem hay ben bu işlerin
ahhh bebem seni görmek ne hoş açar açmazselam kızlar❤♡❥ღ❣
3 gunluk bebenle yine buralardasin nisan :) imza kampanyasi baslatacagim artik seni foruma admin yapsinlar :)selam kızlar❤♡❥ღ❣
As slm canimm senin radyasyondan uzak durman gerekiyor dimi ama daha lahusa sin ❤❤yeni anneselam kızlar❤♡❥ღ❣
ne yapıyım tatlım bağımlılık yaptı burası :)❤♡❥ღ❣As slm canimm senin radyasyondan uzak durman gerekiyor dimi ama daha lahusa sin ❤❤yeni anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?