Süpermişteşekkür ederim cnm..
Aöf çocuk gelişimi. . 2.dönem bitti. .. şükür. . 3 ay tatil. ..
Gunaydiiiin :) naber canimGunaydin kizlarrr :))
iyidir canım senden naberGunaydiiiin :) naber canim
Cok aukur iyi camasir serdim simdi hanfendiye yemek hazirladim :)iyidir canım senden naber
Cnm senin çocuğun var dimi? Ikinci ti mi istiyorsun? ?Cok aukur iyi camasir serdim simdi hanfendiye yemek hazirladim :)
Ewt var canim ewt 2. Istiyoz tabi yumurtam catlarsaCnm senin çocuğun var dimi? Ikinci ti mi istiyorsun? ?
Kız ne bu acele. . Daha 22 yaşındasın.. biraz rahat bırak kendini.. biraz stres yapma.. olur zaten zamanı gelince. .. ben 7 sene ara verdim iki çocuk arasına. .Ewt var canim ewt 2. Istiyoz tabi yumurtam catlarsatutmuyo
22 yaşında ikinci çocuk oo evde kaldımKız ne bu acele. . Daha 22 yaşındasın.. biraz rahat bırak kendini.. biraz stres yapma.. olur zaten zamanı gelince. .. ben 7 sene ara verdim iki çocuk arasına. .
Sens daha 22 yasindamisinEwt var canim ewt 2. Istiyoz tabi yumurtam catlarsatutmuyo
Canim benim cocuk cok yalniz onun icinde iatiyorum bide saglik elden gitmyince yapmak lazim :)Kız ne bu acele. . Daha 22 yaşındasın.. biraz rahat bırak kendini.. biraz stres yapma.. olur zaten zamanı gelince. .. ben 7 sene ara verdim iki çocuk arasına. .
hayirlisi olsun hakkinda karsina cikti mi biri sende ewlenirsin :)22 yaşında ikinci çocuk oo evde kaldımarka arkaya büyürler ne guzel
Kız sen bilirsin ama bence stresten olmadı 2.. daha yaşın küçük. . Bence biraz daha bekle.. sankiw 32 yaşındasında sağlık elden gitmeden diyo.. Allah seni. .Canim benim cocuk cok yalniz onun icinde iatiyorum bide saglik elden gitmyince yapmak lazim :)
Allah akil fikir versin bacim acelen ne once kendin biraz daha buyu :)23 de artik temuzzda buyucem
Hakkimizda hayirlisi benim ilki de 7 ay sonra oldu yumurtam az catladigi icin olmuyir demisti simdi de ayni :)Kız sen bilirsin ama bence stresten olmadı 2.. daha yaşın küçük. . Bence biraz daha bekle.. sankiw 32 yaşındasında sağlık elden gitmeden diyo.. Allah seni. .
Cocuklarimla abla kardes gibi olamAllah akil fikir versin bacim acelen ne once kendin biraz daha buyu :)
Senin bebis ne yapiyorbu ne yav hiçkimsede ses yok :)
Cocuklarimla abla kardes gibi olam
yok valla ya varlığıyla yokluğu bir haspamınSenin bebis ne yapiyorkusturmuyor mu halaa :)
Icine ne doguy9r kiz mi erkek mi ♡allah iyiliğini versin ne diyeyim
yok valla ya varlığıyla yokluğu bir haspamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?