- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Kiz Allah seni ne bagimliligine yapıyım tatlım bağımlılık yaptı burası :)❤♡❥ღ❣
ay çok sevindim canım❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣nisankralicesi _MAJESTE_ _heidi_ Sonsuzaskkk Lovedreams @Olmayacakduam nemesis etikeyleyemediklerim kusura bakmasın.. Kullanıcı adını tam çıkaramadım...
Ben sınavı kazanmışım... bı dönemde bitti şükür.. dualarınız için teşekkür ederim ..
nisankralicesi _MAJESTE_ _heidi_ Sonsuzaskkk Lovedreams @Olmayacakduam nemesis etikeyleyemediklerim kusura bakmasın.. Kullanıcı adını tam çıkaramadım...
Ben sınavı kazanmışım... bı dönemde bitti şükür.. dualarınız için teşekkür ederim ..
Teşekkür ederim cnm. ..ay çok sevindim canım❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣
Darısı başına canım..Tebri ederim canim :)
Valla iinsallah bakalim bu sene yalan oldu. Seneye kismetDarısı başına canım..
Gozun aydin canimnisankralicesi _MAJESTE_ _heidi_ Sonsuzaskkk Lovedreams @Olmayacakduam nemesis etikeyleyemediklerim kusura bakmasın.. Kullanıcı adını tam çıkaramadım...
Buraya bakan yok ondandir :) naberVaaaaay beee hic soranim da yok haa !!!
Sabhtan beri konismusunuz iste :/ bensiz simdi de ben uyucam iste hiiiihBuraya bakan yok ondandir :) naber
Kabusunda beni gor o zaman :)Sabhtan beri konismusunuz iste :/ bensiz simdi de ben uyucam iste hiiiih
InsaAllahKabusunda beni gor o zaman :)
Tebrik Ederimnisankralicesi _MAJESTE_ _heidi_ Sonsuzaskkk Lovedreams @Olmayacakduam nemesis etikeyleyemediklerim kusura bakmasın.. Kullanıcı adını tam çıkaramadım...
Gözün aydın olsun canim cok sevindim senin adına Rabbim başarılarının devamını getirsin inşaAllah ☺❤❤❤❤nisankralicesi _MAJESTE_ _heidi_ Sonsuzaskkk Lovedreams @Olmayacakduam nemesis etikeyleyemediklerim kusura bakmasın.. Kullanıcı adını tam çıkaramadım...
teşekkür ederim cnm..Tebrik ederm canim ne sinavi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?