hiç bir şey doğmuyor valla :)Icine ne doguy9r kiz mi erkek mi ♡
Nezman dogcak tahmini ♡hiç bir şey doğmuyor valla :)
14 şubat sevgililer günü :)Nezman dogcak tahmini ♡
Anaaa neguzel dogumgunude sevgililer gunude aradan cikar14 şubat sevgililer günü :)
o kadarı nasip artık :):)Anaaa neguzel dogumgunude sevgililer gunude aradan cikarama tam zamanin da dogmiyorlar :)
Düsunuyomda sen normal dogum yapmassin gibio kadarı nasip artık :):)
niye beDüsunuyomda sen normal dogum yapmassin gibi
Bilmem bana oyle geliyor .niye be
Yoksa oyle degil mi :)niye be
valla onu öğrenmek için daha bi 9 ay vaktim varBilmem bana oyle geliyor .
Senin 4 aylik faln olsun hergun hergun arastrma yaprsinvalla onu öğrenmek için daha bi 9 ay vaktim vardoktorun ne diyeceğine bağlı. nasip hepsi. ama inşallah normal olur...
araştırmayı ben evlenmeden önce bile yapıyordumSenin 4 aylik faln olsun hergun hergun arastrma yaprsin
Vaaaay sen baya erken baslamis. Neyse canim cicim ben kacar ♡♡araştırmayı ben evlenmeden önce bile yapıyordumaraştırmada sıkıntı yok ama hepsi teoride pratiği 9 ay sonra öğreneceğiz :)
yine gel :)Vaaaay sen baya erken baslamis. Neyse canim cicim ben kacar ♡♡
Tamamyine gel :)
Ooooooo tebrik ederimm canimm cok sevindimmm yuppppp@nisankralicesi_MAJESTE_ @_heidi_ Sonsuzaskkk @Lovedreams IsikOlsun nemesis etikeyleyemediklerim kusura bakmasın.. Kullanıcı adını tam çıkaramadım...
Ben sınavı kazanmışım... bı dönemde bitti şükür.. dualarınız için teşekkür ederim ..
Canina mi susadin kizim dedigini duyar gibiyim ne isin var burada dedigini duyaaar gibiyim hahaHayirlisiyla hepimiz bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?