- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
nereye cıkacaksnz heryer ateş pahası len hayat cok pahalı vallahi biliyen miCok mu zor cikariz oazman bizde( emojilere baktim kirmizi hali yoh )
Neyapıyorsun kız=)Gunydin :)_heidi_
ayhh şükür teşrif ettnz hanfendiGünaydın kızlarr:)
He ettik sonunda=))ayhh şükür teşrif ettnz hanfendi
Haklisin oturalim oturdugumuz yerdenereye cıkacaksnz heryer ateş pahası len hayat cok pahalı vallahi biliyen mi
migdem bulanıo üzerine kusarm bakHe ettik sonunda=))
efern size ramazan ramazan adamı deli etmeyin senn bebiş naparHaklisin oturalim oturdugumuz yerde
Yatagin icinde nette takiliyom arastircak sey coooook :) sen naparsan ☆☆☆Neyapıyorsun kız=)
Hamur oynuyor gecede yatmiyor gunduz de yatmiyor dis cikariyor :/efern size ramazan ramazan adamı deli etmeyin senn bebiş napar
Hamile misin yoksa=)migdem bulanıo üzerine kusarm bak
Bende yatağın içinde size mesaj atıyorum=))temizliğe başlicam da kendime gelmeyi ve nerden başlayacağımi düşünüyorum=))Yatagin icinde nette takiliyom arastircak sey coooook :) sen naparsan ☆☆☆
Sanmam istemiyom demisti :) ama uumarum hamiledir kiz yenigelin sirani kimseye verme senden bekliyozHamile misin yoksa=)
üff sacmalama beHamile misin yoksa=)
bz istemioruz bebiş bir tane bize yeter kalan saglar sizindirSanmam istemiyom demisti :) ama uumarum hamiledir kiz yenigelin sirani kimseye verme senden bekliyoz
Allah kolylik versin bnm camlari silmem lazim ama heryer yagmur goruyor yarina kaldi sanitim :)Bende yatağın içinde size mesaj atıyorum=))temizliğe başlicam da kendime gelmeyi ve nerden başlayacağımi düşünüyorum=))
O zaten yapmaz=)) sıra benim uleen kimseye vermem. Yada sıra senin senden sonra ben=)))Sanmam istemiyom demisti :) ama uumarum hamiledir kiz yenigelin sirani kimseye verme senden bekliyoz
Niyeymis=))üff sacmalama be
Benim belli degul nezman olcagi sen hemen giris hayirli haberlerini beklicez ♡♡O zaten yapmaz=)) sıra benim uleen kimseye vermem. Yada sıra senin senden sonra ben=)))
Benim de silmem lazım yaaa=(Allah kolylik versin bnm camlari silmem lazim ama heryer yagmur goruyor yarina kaldi sanitim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?