bak bu konuda bna espiri bile yapma cok kötü carparmNiyeymis=))
Belki olur senin de hemencecik:)Benim belli degul nezman olcagi sen hemen giris hayirli haberlerini beklicez ♡♡
Gel çarpta o kıvırcık saçlarını yolayim gel gel:)bak bu konuda bna espiri bile yapma cok kötü carparm
diş cok sıkıntlı ya senn bebiş ne kadarlıktı ?Hamur oynuyor gecede yatmiyor gunduz de yatmiyor dis cikariyor :/
Benim misafir gelecek yoksa önemli değil de=))ben silmiorum ölece duruoda valla silmem de km görecek benm camları
Bayrama az kaldi halu dalan da yikamadi yikatmadim bu bayrom benden bi halt olmaz .:/Benim de silmem lazım yaaa=(
oglumun saclarınıda kestrdm zaten artık kıvrıcık deülGel çarpta o kıvırcık saçlarını yolayim gel gel:)
oglumun saclarınıda kestrdm zaten artık kıvrıcık deülGel çarpta o kıvırcık saçlarını yolayim gel gel:)
2bucuk yasinda canim :)diş cok sıkıntlı ya senn bebiş ne kadarlıktı ?
oo iyi masallah annesii gecer gecer tek sıkıntısı diş olsun inşallahh2bucuk yasinda canim :)
Bayramda ewde durmuyinuz mu burda buz haric gerkez memlekete gifiyor :)oo iyi masallah annesii gecer gecer tek sıkıntısı diş olsun inşallahhbenm evimde cok pis aman boşverf
biz zaten memleketteyz gıBayramda ewde durmuyinuz mu burda buz haric gerkez memlekete gifiyor :)
Herzamnki gibi ewde :)ben bayramdan sonra gitmyi dusunuyom memleketebiz zaten memleketteyz gı
bayramda bayram gezmesi yaparız işte tamamgeri kalan günler bizim olur tatilin keyfini cıkarıırrz sizin hafta sonu nasıl geti ?
Senin saçlar duruyor sonuçta onları yolcam zaten=)oglumun saclarınıda kestrdm zaten artık kıvrıcık deül
BİİZMDE GELECEK NOLMUŞ YANİBenim misafir gelecek yoksa önemli değil de=))
nie evde bacm cıkın gezin dolasn sene kocanla cocugunla içiniz gecms len sizinHerzamnki gibi ewde :)ben bayramdan sonra gitmyi dusunuyom memlekete
dün eşim su saclarını bi kırktır dökülüo her yere dedi ben koyunmuyum lanSenin saçlar duruyor sonuçta onları yolcam zaten=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?