Ama benimki ler balkon a çıkıyor m yüzden silmem lazım yoksa umrumda olmazBİİZMDE GELECEK NOLMUŞ YANİgelen benm camlara mı bakacak
Bende kestircem ama nasıl bilmem=))dün eşim su saclarını bi kırktır dökülüo her yere dedi ben koyunmuyum lan
Benmiii=))
dün eşim su saclarını bi kırktır dökülüo her yere dedi ben koyunmuyum lan
Bnm koca gezmey sewmeyor bide olmasin parka gittik hafta sonumuydu bilmiyom :)nie evde bacm cıkın gezin dolasn sene kocanla cocugunla içiniz gecms len sizin
=)))
Benim nisanliyken uçlari maviydi. Siyah saçta müthiş oluyor. Yine düşünüyorum bu aralar ama net karar vermedimKizlar bende uclarini mavi edem diyomburdan biride sari 9 diyo baktim renge ben kapakara biseyim o renge yaparsam cingeb gibi olurum
Günaydın hayrolsun inşallah=))Günaydınn sabaha kadar sacma sapan degisik ruyalar gordum
bırak balkonu şimdi sen milleti taciz mi ediounAma benimki ler balkon a çıkıyor m yüzden silmem lazım yoksa umrumda olmaz
Amin ınsallahhGünaydın hayrolsun inşallah=))
hayır yani kırktır nedir ya mal adamBende kestircem ama nasıl bilmem=))
Bayramdan once yaparim insaAllah . Kizlar boytcam ama kendim ortuliyim icimde kalmasinBenim nisanliyken uçlari maviydi. Siyah saçta müthiş oluyor. Yine düşünüyorum bu aralar ama net karar vermedim
ah bu erkekler ah benmkide sevmiorduda alıştırdım şimdi benden daha cok sevioBnm koca gezmey sewmeyor bide olmasin parka gittik hafta sonumuydu bilmiyom :)
cingen gibi ol cok zevklü olurKizlar bende uclarini mavi edem diyomburdan biride sari 9 diyo baktim renge ben kapakara biseyim o renge yaparsam cingeb gibi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?